Uprawa cukinii we własnym ogrodzie może być ciekawą i miłą przygodą dla działkowiczów na każdym poziomie zaawansowania. Warzywo jest niskokaloryczne, zdrowe i ma szerokie zastosowanie w kuchni. Wyjdzie z niego mnóstwo pyszności. Chociaż krzaczek cukinii jest plenny, to warto wiedzieć jak wykorzystać...
Ilość odsłon: 1
źródło: https://shareinfo.pl/stosuj-co-tydzien-cukinia-bedzie-plonowac-jak-opetana/
dodano: 2025-06-06 09:39:08
Inne znaleziska:
Jedna z najmodniejszych diet. Stosuj przez 40 dni, a zmiany cię zaskoczą
pysznosci.pl
Dieta Daniela ma oczyścić organizm z toksyn i poprawić ogólną kondycję organizmu, przyczynia się także do redukcji wagi. Trwa 40 dni, podczas których spożywa się jedynie warzywa i owoce. Komu może pomóc, a kto nie powinien jej stosować?
pysznosci.pl, 2025-01-06 09:13:18
2025-01-06 09:13:18
Prosty sposób z PRL by auto szybko się rozgrzało. Nigdy go nie stosuj
interia.pl
Co warte są zmyślne triki na to, by usprawnić eksploatację samochodu, które stosowali nasi ojcowie i dziadkowie? Zwykle niewiele, ponieważ pojazdy z czasów PRL w niczym nie przypominają nowoczesnych samochodów. Mimo to niektórzy kierowcy próbują popr...
interia.pl, 2025-02-15 17:07:08
2025-02-15 17:07:08
Urzędnicy przechodzą na czterodniowy tydzień pracy. Długi weekend co tydzień
pulshr.pl
Urząd Miasta w Szczecinku od 1 lipca 2025 roku przechodzi na czterodniowy tydzień pracy - donosi Radio Zet. Zatrudnieni będą pracować po 35 godzin w tygodniu - wolne będą mieli w piątek lub w poniedziałek.
pulshr.pl, 2025-05-28 13:33:02
2025-05-28 13:33:02
Ta marynowana cukinia to prawdziwy hit sezonu. Sekret smaku tkwi w zalewie
smakosze.pl
Cukinia doskonale nadaje się do marynowania. Dzięki temu przepisowi przyrządzam cukinię w zalewie octowej z curry. Smakuje tak, że każdy, kto jej spróbuje, prosi o ten przepis.
smakosze.pl, 2024-07-12 14:37:02
2024-07-12 14:37:02
Latem Polacy jedzą na kilogramy. Taka cukinia zamienia się w truciznę
pysznosci.pl
Jest uniwersalna, smaczna, tania i można ją kupić na każdym straganie. To wszystko powoduję, że latem cukinia to jedno z naszych ulubionych warzyw. Jednak nie zawsze powinno się ją jeść. Podpowiadamy, na co zwrócić uwagę.
pysznosci.pl, 2024-07-23 14:32:04
2024-07-23 14:32:04
Chrupie i syci, a to tylko zwykła cukinia. Tak przygotowana jest ambrozją
smakosze.pl
Nie masz pomysłu, co zrobić z cukinii? Przygotuj z niej doskonałą i smaczną przekąskę z przepisu, a będziesz zaskoczona, co z tego wyjdzie. Cukinia w panierce nie tylko zachwyca smakiem, ale i chrupkością. Koniecznie musisz ją zrobić właśnie w ten sp...
smakosze.pl, 2024-07-28 13:30:05
2024-07-28 13:30:05
Wrzuć na patelnię i dodaj przyprawy. Smażona cukinia nie ma sobie równych
smakosze.pl
Cukinia słynie z delikatnego i świeżego smaku. Warto z tego lubianego warzywa wyczarować pyszne danie. Smażona cukinia z aromatycznymi przyprawami sprawi, że chętnie sięgniesz po dokładkę tej potrawy. Zrobisz ją w prosty sposób dzięki temu przepisowi...
smakosze.pl, 2024-08-03 15:17:03
2024-08-03 15:17:03
Cukinia z posmakiem gyrosu. Spróbowałam u kuzynki, a teraz robię sama
pysznosci.pl
Cukinia kojarzy ci się z mdłym smakiem i warzywem pozbawionym charakteru? Może i tak, ale za to świetnie nadaje się do doprawiania, szybko przejmuje aromaty, łatwo ją przygotować pod swój gust. Warto jej spróbować w wersji lekko pikantnej, podkręcone...
pysznosci.pl, 2024-08-10 17:17:02
2024-08-10 17:17:02
Cukinia à la ananas to hit ze słoika. Idealnie sprawdzi się do sałatek i deserów
pysznosci.pl
Chociaż wśród przetworów królują kompoty i ogórki na różne sposoby, cukinia w słodkie zalewie zdecydowanie zasługuje na miejsce w spiżarni. Proste warzywo dzięki odpowiednim dodatkom staje się najlepszą przekąską, gdy najdzie ochota na coś słodkiego.
pysznosci.pl, 2024-08-14 09:56:02
2024-08-14 09:56:02
Mieszam z cukinią i wkładam do piekarnika. Taką kolację podam w długi weekend
smakosze.pl
Kolacja będzie udana i niezwykle smaczna. Poznaj przepis i przygotuj według niego danie z cukinii. Smak zachwyci wszystkich domowników i będą prosić, abyś przygotowywała je znacznie częściej. Przygotowanie jest łatwe i zajmuje kilka chwil. 
smakosze.pl, 2024-08-14 17:11:02
2024-08-14 17:11:02