Po zeszłorocznych kontrowersjach Ewa Wachowicz postanowiła odnieść się do wysokich cen świątecznego cateringu, który oferuje jej restauracja. Prezenterka nie przebierała w słowach.
Ceny wigilijnych potraw Ewy Wachowicz sprawiły, że internauci zaniemówili. Restauratorka jednak ani myśli się tłumaczyć i jasno stawia granice. — Absolutnie się na to uodparniam — mówiła w rozmowie z mediami.
– Jest prawicowcem. W kazaniach nie raz dryfował wokół tego, że tylko PiS się liczy. Można było wyczuć z kontekstu, po której jest stronie, ale tak drastycznie dawno się nie wypowiadał – mówią nam o proboszczu mieszkańcy małopolskiej wsi. To tu w ost...
Kibice Gezet Stali byli mocno niezadowoleni po starciu z Krono-Plast Włókniarzem Częstochowa. Odrobienie sześciopunktowej starty miało być formalnością, lecz gorzowianie Artykuł Żużel. Kibice Stali wściekli! Oberwało się Vaculikowi! (WIDEO) pochodzi...
20 października 2025 r. odbył się finał konkursu chopinowskiego. Świat muzyki klasycznej dosłownie wstrzymał oddech. Po trzech tygodniach artystycznych uniesień poznaliśmy nowego laureata XIX Konkursu Chopinowskiego. Fortepiany grzmiały, emocje sięga...
Fagata ponownie znalazła się w centrum uwagi polskiego internetu. Influencerka, a od pewnego czasu również aspirująca raperka, opublikowała diss na Young Leosię, uderzając nie tylko w popularną wokalistkę, ale również w Kacpra Błońskiego, z którym mi...
Trwająca między Adamem Konkolem a Anną Wyszkoni "afera majtkowa" nie cichnie. Do sprawy postanowiła swoje trzy grosze wtrącić Angelina Konkol. Ani przez chwilę się nie wahała i ruszyła w obronę ukochanego, przy okazji prezentując Wyszkoni całą listę...
Legia zarówno sportowo jak i organizacyjnie nie wygląda w tym sezonie dobrze. Nasi eksperci w Cafe Futbol ocenili prace Inakiego Astiza i postawę piłkarzy stołecznej ekipy.
Choć ostatnio wszyscy marynują grzyby, Ewa Wachowicz poszła pod prąd. W octowej marynacie można umieścić właśnie grzyby, owoce, a także sezonowe warzywa. Gwiazda postawiła na dynię i podzieliła się pysznym przepisem.
Często podczas smażenia ryba zaczyna się rozpadać na patelni, przez co nie tylko wygląda mniej apetycznie, ale i gorzej smakuje. Możemy jednak temu zapobiec, stosując proste sposoby polecane przez Ewę Wachowicz. Dzięki temu nasza ryba będzie aromatyc...