Kacper Tomasiak był na piątym miejscu na półmetku zmagań w Klingenthal. Ostatecznie ukończył zmagania na 18. miejsce. Był i tak najlepszym z Polaków. The post Tomasiak był piąty na półmetku. Spadł do drugiej dziesiątki w Klingenthal appeared first on Kanał Sportowy.
Znany do 2017 roku jako Tom Swoon polski producent szykuje powrót na scenę tanecznej muzyki elektronicznej. Artykuł Dorian Tomasiak (kiedyś Tom Swoon) powraca. „Zaczynam wszystko całkowicie od zera” pochodzi z serwisu Shining Beats.
Budowa drugiej fazy kompleksu biurowego Skyliner, należącego do Grupy Karimpol, osiągnęła półmetek. Na wysokości 65 metrów realizowane są obecnie ściany 15. piętra.
Podczas wspólnych manewrów wojskowych Zapad-2025 białoruski i rosyjski personel demonstruje wysoki poziom współdziałania w zakresie użycia bezzałogowych statków powietrznych - informuje propagandowa agencja Belta, powołując się na Ministerstwo Obrony...
Najpóźniej w połowie czerwca przyszłego roku oddany do użytku zostanie nowy most w Ślesinie. – Wszystko wskazuje na to, że terminy zostaną dotrzymane – mówi Wojciech Jankowiak, wicemarszałek województwa.
Subiektywny ranking parlamentarzystów z regionu Portalu Kujawskiego drugi rok z rzędu otwiera poseł Włodzisław Giziński, który jako szef Parlamentarnego Zespołu Ziemi Bydgoskiej stał się nieformalnym liderem współpracy ponad podziałami na rzecz regio...
Kacper Tomasiak zajął dziewiąte miejsce w kwalifikacjach do konkursu Letniego Grand Prix w Klingenthal. 18-latek zostawił pozostałych Polaków daleko z tyłu. Najlepszy w całej stawce był Domen Prevc.
W Klingenthal trwają ostatnie zawody indywidualne Letniego Grand Prix 2025. O piątkowych kwalifikacjach pisaliśmy tutaj: https://sbcportalsportowy.pl/skoki-narciarskie-komplet-polakow-z-awansem-do-finalowego-konkursu-lgp/ W sobotniej serii próbnej na...
Jeszcze w niedzielę na tarnowskim Rynku będzie można wziąć udział w licznych atrakcjach przygotowanych w ramach jesiennego jarmarku. – Rogale marcińskie, aromatyczna gęsina, stoiska z rękodziełem i wyrobami rzemieślniczymi, a do tego przekąski, trady...