26 To mięso kosztuje aż 2 tys. zł za jedyne 100 gramów. Po skosztowaniu od razu czuje się jedno
Dosłownie topi się pod palcami i rozpływa w ustach. Jest delikatniejsza od popularnej wołowiny Kobe, choć zdecydowanie rzadziej się o niej wspomina. Co czyni wagyu Matsusaka tak wyjątkową?
Ilość odsłon: 26
źródło: https://pysznosci.pl/to-mieso-kosztuje-az-2-tys-zl-za-jedyne-100-gramow-po-skosztowaniu-od-razu-czuje-sie-jedno,7051871529028512a
kategoria: rozrywka, 2024-07-22 17:23:02
Inne znaleziska:
16 Zawijam mięso w folię i wkładam do piekarnika. Ta domowa kiełbasa nie ma sobie równych
smakosze.pl
Domowa kiełbasa jest nie tylko smaczna, ale też łatwa w przygotowaniu. Zrobisz ją bez wędzenia czy parzenia. Wystarczy zawinąć mięso w folię i włożyć do piekarnika. Wyjdzie prawdziwy rarytas, który zjesz z apetytem. 
smakosze.pl, 2024-07-04 16:26:03
2024-07-04 16:26:03
30 Dziś się zaczęło, w Biedronce powariowali. Mięso taniej nawet o 82%, lepiej pędź do sklepu
smakosze.pl
Biedronka znów kusi klientów atrakcyjnymi promocjami. Od dziś aż do soboty można kupić mięso mielone taniej aż o 82%, ale to nie wszystko. W Biedronce czekają kolejne produkty w dobrych cenach. 
smakosze.pl, 2024-07-04 18:26:02
2024-07-04 18:26:02
28
wiadomosci.wp.pl
Rosyjscy żołnierze opublikowali w mediach społecznościowych apel do Władimira Putina. Domagają się natychmiastowego działania i zgody na ewakuację z pola walki. Jak sami twierdzą, są ocalałymi z 506. pułku, a ich jednostka została zdziesiątkowana
wiadomosci.wp.pl, 2024-07-08 10:07:02
2024-07-08 10:07:02
14 Wycofano mięso. Jeśli je zjadłeś, skontaktuj się z lekarzem
pysznosci.pl
Główny Inspektorat Sanitarny wykrył dwie groźne bakterie w paczkowanym mięsie ze sklepu. Przeprowadzone badanie wykazało obecność Salmonelli i Escherichii coli STEC. Ich spożycie może spowodować poważne zatrucie pokarmowe. Natychmiast wycofano mięso...
pysznosci.pl, 2024-07-11 10:57:02
2024-07-11 10:57:02
15 Pakuję mięso do słoików i wkładam do gara z wodą. Ten przepis mam jeszcze od babci
smakosze.pl
Oto tradycyjny, bardzo stary sposób na peklowane mięso, które sprawdzi się świetnie zarówno na ciepło, jak i na zimno. Taki obiad można przygotować z wyprzedzeniem, a z kawałka niedrogiego mięsa wyczarować cuda.
smakosze.pl, 2024-07-13 19:59:02
2024-07-13 19:59:02
7 Jedna ze zdrowszych polskich ryb. Ma chude mięso napakowane białkiem
pysznosci.pl
Co powiecie na szczupaka? Dla jednych zbyt ościsty, drudzy natomiast chwalą go za delikatne mięso. Niepodważalna jest jego zasobność w pełnowartościowe białko, a także niskokaloryczność. To ryba o chudym, białym i jędrnym mięsie, które może doskonale...
pysznosci.pl, 2024-07-14 12:47:01
2024-07-14 12:47:01
15 Dodaję do masy na kotlety mielone. Łyżka wystarczy, by mięso było soczyste i pulchne
smakosze.pl
Kotlety mielone to jedno z podstawowych dań dzisiejszej polskiej kuchni. Jest wiele rzekomych tajemnych składników masy na takie kotlety, jednak tylko kilka spośród nich jest naprawdę niezbędnych. Oto najważniejszy z nich.
smakosze.pl, 2024-07-17 09:36:02
2024-07-17 09:36:02
16 Żaden ryż i mięso mielone. W lipcu to te gołąbki królują w moim domu
smakosze.pl
Gołąbki z mięsem mielonym i ryżem, podane z sosem pomidorowym to nasze tradycyjne, polskie danie. Wszyscy się nimi zajadamy. W wakacje jednak, gdy na zewnątrz jest upalnie, gołąbki przyrządzam nieco inaczej. Nie dodaję do nich podstawowych składników...
smakosze.pl, 2024-07-20 13:22:02
2024-07-20 13:22:02
8 Zawiń mięso mielone w rulon i potnij na kawałki. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
smakosze.pl
Oto kolejny niezwykły pomysł na mięso mielone. Zamiast przygotowywać z niego tradycyjne kotlety, formujemy coś w rodzaju klopsa, a następnie serwujemy jako placki. Można nazwać to też faszerowanymi kotletami mielonymi w cieście.
smakosze.pl, 2024-07-21 18:57:03
2024-07-21 18:57:03
12 Znany producent stawia na “mięso hybrydowe”. Polaków czeka rewolucja
smakosze.pl
Wszystkich mięsożerców czeka spora zmiana. Jeden z producentów żywności roślinnej wkracza na rynek mięsny. Ich produkty mają zrewolucjonizować rynek nawet w Polsce i dotrzeć do zupełnie nowych konsumentów.
smakosze.pl, 2024-07-22 20:28:02
2024-07-22 20:28:02