11 Zetrzyj na tarce cukinię i połącz z tymi składnikami. W głowie sie nie mieści co z tego wychodzi
Szukasz inspiracji na wyjątkowy deser? Poznaj przepis i przygotuj z niego znakomite ciasto. Jego smak bierze się z głównego składnika, o którym nigdy byś nie pomyślała, że nada się na deser. W łatwy i szybki sposób zrobisz go nawet dzisiaj. Nie wierzysz? Czytaj dalej.
Ilość odsłon: 11
źródło: https://smakosze.pl/zetrzyj-na-tarce-cukinie-i-polacz-z-tymi-skladnikami-w-glowie-sie-nie-miesci-co-z-tego-wychodzi-mj-ap-260724
kategoria: informacje, 2024-07-26 13:45:02
Inne znaleziska:
8 Zetrzyj cukinię na tarce i wymieszaj z kilkoma dodatkami. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
smakosze.pl
Jeśli lubisz cukinię, to ten przepis jest dla ciebie. Z tego smacznego warzywa zrobisz szybkie i pyszne danie. Jest doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno.
smakosze.pl, 2024-07-06 20:49:02
2024-07-06 20:49:02
5 Zetrzyj cukinię na tarce i wrzuć do tej zalewy. Zimą mi podziękujesz za ten przepis
smakosze.pl
W czasie lipcowych upałów trudno myśleć o zimie. Jednak właśnie teraz w kwiecie wieku są warzywa. Dojrzałe i pełne smaku, można zamknąć je w słoiku w postaci sałatki, która zimą przypomni letnie dni.
smakosze.pl, 2024-07-15 17:14:02
2024-07-15 17:14:02
4 Zetrzyj na tarce i dodaj ser. Placki z cukinii i ziemniaków mogą się schować
smakosze.pl
Lubię placki ziemniaczane i placki z cukinii, ale uwielbiam też eksperymentować w kuchni i szukać nowych smaków. Moim ostatnim odkryciem są placki w zupełnie innej wersji. Poznaj przepis na placki z selera i marchewki. Smakują fantastycznie.
smakosze.pl, 2024-07-21 15:49:03
2024-07-21 15:49:03
3 Zetrzyj na tarce, dodaj ser i jajka. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
smakosze.pl
Ta zapiekanka to totalny hit i strzał w dziesiątkę, jeśli szukasz szybkiego i prostego przepisu na wyśmienity obiad dla całej rodziny. Wystarczy przygotować warzywa, w tym cukinię, dodać ser i jajka, a następnie wstawić do piekarnika. Danie smakuje l...
smakosze.pl, 2024-08-07 20:48:08
2024-08-07 20:48:08
1 Zetrzyj cukinię i dodaj czerstwy chleb. Żałuję, że wcześniej na to nie wpadłem
smakosze.pl
Placki z cukinii to dobrze znana nam przekąska. Jednak w tym przepisie zmienia się w coś więcej. Dzięki dodatkowi czerstwego pieczywa otrzymujemy pełnoprawne cukiniowe kotlety.
smakosze.pl, 2024-08-02 21:36:02
2024-08-02 21:36:02
1 Zetrzyj cukinię i wymieszaj z mięsem mielonym. Rodzina będzie błagać o dokładki
smakosze.pl
Jeśli znudziły ci się tradycyjne kotlety mielone, to zrób je z cukinią. Wystarczy zetrzeć to smaczne warzywo i dodać do mięsa. Wyjdzie danie, że palce lizać, które polubi cała rodzina.
smakosze.pl, 2024-08-08 13:54:05
2024-08-08 13:54:05
14 Zetrzyj cukinię i wbij do niej jajka. Ten przepis zasługuje na jakąś nagrodę
smakosze.pl
Oto przepis na szybką zapiekankę z cukinii. Jest prosta w przygotowaniu i sycąca, a także niskokaloryczna – w wersji bez sera, bez którego z powodzeniem się obędzie. W sezonie na cukinię warto wypróbować wszystkie możliwe przepisy na podawanie tego w...
smakosze.pl, 2024-09-02 18:27:03
2024-09-02 18:27:03
2 Ścieram na tarce i łącze z tym mięsem. Moich kotletów nic nie przebije
smakosze.pl
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób kotlety z kurczaka z tego przepisu, a posiłek będzie należał do udanych. Już pierwszy kęs zachwyci domowników i poproszą nie tylko o dokładkę, ale też o to, abyś przyrządzała je znacznie częściej. Danie będzie smaczne,...
smakosze.pl, 2024-08-09 09:00:04
2024-08-09 09:00:04
8 Ścieram na tarce i dodaję do placków z cukinii. Wszyscy kręcili nosem, a teraz błagają o dokładki
smakosze.pl
Latem często przyrządzam placki z cukinii. Jednak teraz zmodyfikowałam nieco przepis i dodaję do niego składnik, który znakomicie wpływa na smak dania. Placki z cukinii są jeszcze lepsze niż zwykle i cieszą się dużym powodzeniem. 
smakosze.pl, 2024-08-18 02:22:06
2024-08-18 02:22:06
4 Zetrzyj i dodaj do masy na mielone. Kotlety wyjdą soczyste, jak nigdy wcześniej
smakosze.pl
Kotlety mielone robię według prostego przepisu, a efekt jest wart polecenia. Danie wyróżnia się wyjątkową soczystością. Zawdzięcza ją temu składnikowi, który trafia do masy na mielone. 
smakosze.pl, 2024-07-08 15:01:06
2024-07-08 15:01:06