Ogórki kiszone są smaczne i zdrowe. Zwykle robimy je z dodatkiem liści porzeczki lub dębu. Jednak warto sięgnąć po sposób Magdy Gessler na tę kiszonkę. Znana restauratorka do kiszenia ogórków wykorzystuje liście, które znajdziesz w niejednym ogrodzie.
Te owoce są często pomijane przy wypiekach, a szkoda. Mają wiele witamin i smakują naprawdę wybornie. Mowa oczywiście o czerwonej porzeczce, która zanurzona w budyniowej piance i posypana kruszonką jest rajem dla podniebienia.
Magda Gessler, swoim zwyczajem, stoi na straży poprawności i tradycji w polskich daniach. Jej sposób na kotlety mielone jest bardziej pracochłonny. Zapewnia jednak, ze efekty są wyśmienite.
Magda Gessler opowiedziała o kulisach powstawania Kuchennych Rewolucji. Teraz wiemy, jak wygląda wybór uczestników do programu oraz kto płaci za remont restauracji. Wiele kwestii może zaskoczyć.
Gessler wrzuciła niedawno na Instagrama fotkę z irlandzkich wakacji. Fani nie mogli uwierzyć w to, co widzą. Teraz i my nie wierzymy w to, co zobaczyliśmy.
Top of the Top Sopot Festival 2024, jak co roku, przyciągnął uwagę mediów oraz widzów z całej Polski. Impreza, która stała się nieodłącznym elementem kalendarza kulturalnego, przyniosła jednak niespodzianki, które nie wszystkim przypadły do gustu. Je...
Kiedy myślimy o najbardziej polskim daniu, wielu z nas automatycznie sięga myślami do rosołu czy pierogów. Jednak według Magdy Gessler, znanej restauratorki i gwiazdy kulinarnej, prawdziwie polska potrawa to zupełnie coś innego. Co wskazała Gessler j...
Magda Gessler, królowa polskiej gastronomii i niekwestionowana gwiazda kulinarnych show, ponownie zaskoczyła swoich fanów szczerymi wypowiedziami. Tym razem restauratorka podzieliła się z "Faktem" swoimi przemyśleniami na temat nowej edycji "MasterCh...
Magda Gessler ostatnio nie zwalnia tempa. Gwiazda dopiero co pojawiła się w nowych edycjach programów “Kuchenne Rewolucje” oraz “MaterChef”. W międzyczasie znalazła chwilę, aby zaszczycić swoją obecnością jedno z wydarzeń branżowych. Tam przyłapano j...
Placki ziemniaczane mają wielu miłośników, a wśród nich jest Magda Gessler. Często zamawia właśnie tą prostą potrawę w restauracjach, w których przeprowadza słynne rewolucje. Szybko potrafi wyłapać błędy podczas ich przygotowania, a także zaradzić, j...