Dwie mieszkanki (31 i 40 l.) i ich kolega (40 l.) z Chełma (woj. lubelskie) postanowili zamówić jedzenie. Wybór padł na pierogi i gołąbki. Dostawca zjawił się pod wskazanym adresem punktualnie. Wtedy zaczęły się tam dziać dantejskie sceny.
Tyle się mówiło, że Donald Tusk szuka "zderzaków", żeby natychmiastowo i sprawnie rozliczyć Prawo i Sprawiedliwość. I faktycznie, doszło do zderzenia, ale koalicji oraz prokuratury ze ścianą, w którą koncertowo przypakowali głową. Po raz kolejny. Nal...
Holenderskie media były bardzo niezadowolone po tym, jak Demi Vollering przegrała z Katarzyną Niewiadomą walkę o zwycięstwo w klasyfikacji generalnej Tour de France. Dziennikarze winą obarczyli koleżanki z zespołu Vollering, na co jedna zareagowała w...
Sandra bardzo doceniała swoje dzieci — czerwone paski, nagrody książkowe i wzorowe zachowanie. To cechowało całą trójkę. Jednak pod koniec sierpnia kobieta miała ochotę oddać ukochane pociechy komuś innemu. Wyprawki szkolne tyle kosztują, a oni chcą...
Szukacie prostego sposobu na lepszy dźwięk z telewizora, ale nie chcecie bawić się kablami? Panasonic SC-HTB150 – soundbar z bezprzewodowym subwooferem – jest teraz w promocji.Informacja Ta oferta jest tak dobra, że sama mam ochotę z niej skorzystać....
Gołąbki to jedno z dań, które kojarzy się z tradycyjną kuchnią i ciepłem domowego ogniska. Na dobre zakorzeniły się już w całej Polsce, chociaż nie brakuje różnych odsłon i połączeń. Mieszkańcy województwa lubuskiego mają swój regionalny przysmak z n...
Gołąbków w takim wydaniu jeszcze nie jadłeś. Apetyczne danie z mięsa i kapusty robię w panierce i smażę. Wychodzą gołąbki, którymi zajada się cała rodzina. Każdemu polecam ten przepis na smaczne danie.
Gołąbki z mięsem mielonym i ryżem, podane z sosem pomidorowym to nasze tradycyjne, polskie danie. Wszyscy się nimi zajadamy. W wakacje jednak, gdy na zewnątrz jest upalnie, gołąbki przyrządzam nieco inaczej. Nie dodaję do nich podstawowych składników...
Gołąbki kochamy wszyscy. Jednak każdy z nas robi je zupełnie inaczej. Jedni jedzą je polane sosem pomidorowym, drudzy bez. Niektórzy podsmażają mięso, a inni nie. Jak powinno się robić?