Czasem zapominamy, że prosty placek z owocami nie wymaga piekarnika. Równie dobrze wyjdzie upieczony na patelni. Taki przepis to świetny sposób na deser np. w domku letniskowym z nie w pełni wyposażoną kuchnią. Jednak szybki deser sprawdzi się świetnie także w domowych warunkach.
Ilość odsłon: 22
źródło: https://smakosze.pl/uloz-brzoskwinie-na-patelni-i-zalej-ta-masa-to-ciasto-to-hit-w-moim-domu-pb-jk-120824
kategoria: informacje, 2024-08-12 21:12:03
Inne znaleziska:
Ułóż brzoskwinie w foremce i zalej tą masą. Ten deser to hit w moim domu
smakosze.pl
Kochasz brzoskwinie z puszki? To pomysłowe ciasto jest dla ciebie. Pomysłowe, bo prócz owoców zużywamy w nim też syrop o brzoskwiniowym smaku. Niezwykłe, gdzie się znajduje.
smakosze.pl, 2024-07-24 08:48:03
2024-07-24 08:48:03
Kroję brzoskwinie na pół i zalewam tą masą. To ciasto smakuje jak marzenie
smakosze.pl
Oto prosty przepis na owocowe ciasto jogurtowe. Jest niezwykle szybkie w przygotowaniu i tak łatwe, że upiecze je nawet dziecko. W wersji z brzoskwiniami jest świetnym deserem na każdą porę roku.
smakosze.pl, 2024-08-02 20:30:03
2024-08-02 20:30:03
Przesmaż brzoskwinie i dodaj do naleśników. Tak robi znana w sieci blogerka
pysznosci.pl
Basia Starecka, znana w internecie jako Nakarmiona Starecka, znalazła sposób, by tradycyjne naleśniki z serem smakowały jak danie z modnej restauracji. Przesmażyła do nich słodkie brzoskwinie. Wypróbuj ten przepis, bo jest fantastyczny!
pysznosci.pl, 2024-08-10 18:46:04
2024-08-10 18:46:04
Daria Testuje: pieczone brzoskwinie pod kruszonką. W środku skrywają pyszny farsz
pysznosci.pl
Koniec lata i początek jesieni pachnie pieczonymi brzoskwiniami z pastą cynamonową. To kompromis między tęsknotą za ciepłymi dniami oraz aromatem chłodniejszych dni. Przygotowanie to naprawdę prosta i ekspresowa sprawa, więc ten przepis znakomicie sp...
pysznosci.pl, 2024-08-31 08:26:06
2024-08-31 08:26:06
Luksusowy dom towarowy sprzedaje brzoskwinie z regionu katastrofy nuklearnej w Fukushimie
businessinsider.com.pl
Brytyjski luksusowy dom towarowy Harrods rozpoczął sprzedaż brzoskwiń z japońskiego regionu Fukushima. Celem tego działania jest przywrócenie w Wielkiej Brytanii zaufania do produktów, które uprawiane są w regionie Fukushima, w którym w 2011 r. miała...
businessinsider.com.pl, 2024-09-11 19:47:05
2024-09-11 19:47:05
Weź ciasto francuskie, budyń i brzoskwinie. Ciasto Napoleona jest hitem
smakosze.pl
Prosty przepis na ciasto inspirowane klasyczną francuską napoleonką. Przygotowany z łatwo dostępnych składników szybki deser przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom słodyczy. Wzbogacona brzoskwiniami z puszki, taka szybka kremówka jest świetnym trze...
smakosze.pl, 2024-09-22 13:16:04
2024-09-22 13:16:04
Nacinam parówki, kładę na patelni i dodaję żółtka. Jak dla mnie nie ma lepszego śniadania
smakosze.pl
Pomysłowe śniadania z parówek i jabłek stały się w ciągu ostatnich lat osobną gałęzią sztuki kulinarnej. Oto jeden z podobnych przepisów. Poznajcie parówkowe słoneczka.
smakosze.pl, 2024-07-29 11:46:05
2024-07-29 11:46:05
Zamiast kanapki robię tę pitę. Miodowe halloumi wszyscy podkradają z patelni
pysznosci.pl
Pita i halloumi to przysmaki, które kojarzą się nierozerwalnie z greckimi wakacjami. Smak letnich, upalnych dni i urlopowej beztroski możesz przenieść do swojej kuchni. Miodowy ser, lekki sos tzatziki i pita zastąpią ci zwykłe kanapki.
pysznosci.pl, 2024-08-01 09:00:01
2024-08-01 09:00:01
Polacy często na nim smażą. Nie mają pojęcia, że na patelni staje się prawdziwą trucizną
pysznosci.pl
Chodzi o bardzo popularny olej roślinny. Często mamy przeświadczenie, że jest uniwersalny i można go używać na ciepło i na zimno, zawsze mamy go pod ręką. Jednak prawda jest inna. Domyślasz się który olej nie nadaje się na patelnię?
pysznosci.pl, 2024-08-01 18:21:02
2024-08-01 18:21:02
Polacy nagminnie używają go do smażenia. Nie wiedzą, że na patelni zmienia się w truciznę
smakosze.pl
Chętnie smażymy mięso, placki, czy ryby. Jednak do smażenia wybieramy olej, który nigdy nie powinien być używany w tym celu. Staje się szkodliwy dla zdrowia i zamienia się w niebezpieczny produkt. Wyjaśniamy, na jakim oleju nie należy smażyć.
smakosze.pl, 2024-08-02 11:33:02
2024-08-02 11:33:02