Dan Cake Polonia – producent wyrobów piekarniczo-cukierniczych, planuje rozbudowę i modernizację zakładu w Chrzanowie. Wartość planowanej inwestycji wynosi 70 milionów złotych.
Ilość odsłon: 49
źródło: https://www.portalspozywczy.pl/zboza/wiadomosci/producent-pieczywa-rozbuduje-zaklad-za-70-mln-zl,279205.html
dodano: 2025-07-21 15:45:05
Inne znaleziska:
Grupa Arlen rozbuduje zakład produkcyjny w Tarnowie kosztem 8,71 mln zł netto
inwestycje.pl
Grupa Arlen zawarła umowę na rozbudowę zakładu produkcyjnego w Tarnowie, a termin zakończenia prac zaplanowany został na pierwszą połowę kwietnia 2026 roku, podała spółka. Generalnym wykonawcą inwestycji jest Stalbau, któremu...
inwestycje.pl, 2025-07-24 10:34:02
2025-07-24 10:34:02
Niemiecki producent rozbuduje fabrykę w Polsce. Już zatrudnia 9 tys. osób
interia.pl
Volkswagen rozbuduje fabrykę we Wrześni pod Poznaniem, w której powstaną dwie nowe hale produkcyjne. Według producenta samochodów powiększenie zakładu ma przyczynić się do zabezpieczenia istniejących miejsc pracy.
interia.pl, 2025-10-20 15:07:08
2025-10-20 15:07:08
Amerykański producent wagonów zamyka zakład w Oławie i konsoliduje produkcję w Świdnicy
swidnica24.pl
Producent wagonów kolejowych Greebrier Poland potwierdził zamiar zlikwidowania zakładu w Oławie. Cała produkcja ma zostać skonsolidowana w głównej siedzibie spółki – w Świdnicy. O planach likwidacji zakładu w Oławie jako pierwszy poinformował p...
swidnica24.pl, 2025-08-23 14:39:13
2025-08-23 14:39:13
Francuski producent zamknie zakład w Polsce
propertynews.pl
Francuska firma Tarkett Polska, produkująca podłogi z drewna ogłosiła decyzję o zamknięciu swojej fabryki w Orzechowie w Wielkopolsce. Cała załoga ma być zwolniona.
propertynews.pl, 2025-09-12 16:30:12
2025-09-12 16:30:12
Fenomen pieczywa chrupkiego. Oto trendy, które napędzają tę kategorię (WYWIAD)
portalspozywczy.pl
– Rynek pieczywa chrupkiego w Polsce systematycznie rośnie, choć należy do segmentów wymagających dużej konsekwencji i innowacyjności – mówi nam Dawid Jackowski, dyrektor operacyjny firmy Tovago, produkującej pieczywo chrupkie.
portalspozywczy.pl, 2025-08-19 17:28:05
2025-08-19 17:28:05
Kajzerka pójdzie w odstawkę. To pyszna alternatywa dla pszennego pieczywa
pysznosci.pl
Chleb kukurydziany to doskonała opcja dla osób z nietolerancją glutenu. Bogaty w witaminy i minerały, wspiera zdrowie oczu i układ pokarmowy. Dlaczego warto włączyć go do swojej diety?
pysznosci.pl, 2025-08-30 06:51:04
2025-08-30 06:51:04
Meksykańska salsa idealna do pieczywa. Z 1 dodatkiem zamienia się w białkową bombę
pysznosci.pl
Pico de gallo w wersji z tofu to propozycja, której mało kto się spodziewa, a smakuje naprawdę genialnie. Tradycyjna meksykańska salsa znana jest z prostoty i świeżości, ale dodatek delikatnego tofu powoduje, że nabiera nowego wyrazu.
pysznosci.pl, 2025-08-30 14:53:05
2025-08-30 14:53:05
W piekarni zawsze wybieram te rodzaje pieczywa. Każdy dietetyk przyzna mi rację
pysznosci.pl
W piekarni często stajemy przed dylematem: który chleb wybrać, by był smaczny i naprawdę zdrowy? Jeśli zależy ci na najzdrowszym pieczywie, warto poznać kilka prostych zasad, które ułatwią wybór.
pysznosci.pl, 2025-09-04 08:09:09
2025-09-04 08:09:09
Inspirację podsunęła mi mama. PRL-owski klasyk robię w piątki jako smarowidło do pieczywa
pysznosci.pl
Masz ochotę na coś prostego i pysznego, co przygotujesz w kilka minut? Pasta awanturka to klasyka rodem z PRL-u, która znów podbija kuchnie. Sprawdź przepis na tę kultową pastę - idealną do świeżego chleba i idealną na piątkową kolację.
pysznosci.pl, 2025-09-12 08:44:08
2025-09-12 08:44:08
Używam do smarowania pieczywa zamiast margaryny i masła. Wspiera jelita i pracę mózgu
pysznosci.pl
Szukasz zdrowej i pysznej alternatywy dla masła i margaryny na kanapki? Pasta z orzechów włoskich to aromatyczne smarowidło, które nie tylko wspiera pracę jelit i mózgu, ale też doda twoim posiłkom wyjątkowego smaku.
pysznosci.pl, 2025-09-20 13:20:19
2025-09-20 13:20:19