Fasolka szparagowa najlepiej smakuje latem. Zwykle podajemy ją na gorąco polaną masełkiem i bułką tartą. Jednak warto przyrządzić sałatkę z fasolki szparagowej na zimno. W takim wydaniu zachwyci wszystkich.
Znudziła ci się fasolka szparagowa w bułce tartej? Poznaj nowy sposób na jej przygotowanie. Dzięki zaskakującym składnikom warzywo nabierze zupełnie nowego smaku. Po spróbowaniu na jednej porcji się nie skończy.
Poczciwa, swojska fasolka szparagowa to podstawa jednej z najlepszych przekąsek na letnie dni. Choć zazwyczaj podajemy ją z bułką tartą, w tym przepisie jest nieco inaczej. Efekt jednak jest tak doskonały, że trudno wrócić do tradycyjnej wersji.
Panierka to nieodłączny element wielu potraw. Jej chrupiąca struktura dodaje mięsu wyjątkowej konsystencji, czyniąc je jeszcze bardziej apetycznym. Właśnie taki rodzaj panierki mamy zamiar ci pokazać. Co ciekawe, nie jest ona wykonana z tradycyjnej b...
Zanim zaczniesz kręcić nosem, spróbuj. To jeden z tych wynalazków, na punkcie którego można oszaleć. Nuggetsy z kalafiora to świetna przekąska do wieczornego seansu, a także doskonała propozycja dla niejadków.
Oto szybki przepis na danie z fasolką szparagową, które wielu nie przyszłoby do głowy. Te uwielbiane przez wielu strączki zmieniają się dzięki niemu w obiad z prawdziwego zdarzenia.
Czy da się ulepszyć doskonałe? Ten przepis na fasolkę szparagową pokazuje że tak. To lekkie letnie warzywo zostało stworzone do takich właśnie sposobów podawania.
Fasolka szparagowa kojarzy się nam z letnimi daniami, ale przecież to warzywo możemy jeść praktycznie przez cały rok. Zwłaszcza że warto docenić nie tylko jej smak, ale też walory zdrowotne. Gdy wypróbujesz ten przepis na fasolkę, będziesz często do...
Co zrobić, by kotlety schabowe wyszły pyszne jak nigdy dotąd? Zapomnij o wszystkich sposobach, które znałaś do tej pory. Koniecznie wypróbuj ten z przepisu poniżej, a do innych już nie wrócisz. Jest prostota i skuteczność może zaskoczyć.
Oto niecodzienna alternatywa dla placków ziemniaczanych. Przygotowywana jest z taniego i łatwo dostępnego produktu, po który za rzadko sięgamy. Takie zielone placki z kalarepy to doskonałe śniadanie lub popołudniowa przekąska.
Jak ogórki to nie tylko kiszone i małosolne. Zrób je z tego przepisu, a smakiem zachwycą każdego. Ich sekret tkwi w zalewie, którą przygotujesz z niezwykłego składnika.