12 Zawiń kapustę jak gołąbki i poupychaj w słoikach. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
Lubisz gołąbki? Jeśli jesteś ich smakoszem, to koniecznie wypróbuj ten przepis. Wystarczy zawinąć kapustę z pewnym zdrowym i smacznym produktem. Wkrótce gołąbki w apetycznej marynacie trafią na twój stół. 
Ilość odsłon: 12
źródło: https://smakosze.pl/zawin-kapuste-jak-golabki-i-poupychaj-w-sloikach-za-ten-przepis-ktos-powinien-dostac-medal-kr-jk-110924
kategoria: informacje, 2024-09-11 11:13:02
Inne znaleziska:
10 Mieszam z mięsem mielonym zamiast ryżu i zawijam w kapustę. Te gołąbki nie tuczą tak jak klasyczne
pysznosci.pl
Kiedy na stole pojawiają się gołąbki, wszyscy od razu chwytają za widelce. Farsz to najczęściej mięso i ryż, ale w tym przepisie znajdziesz połączenie, które będzie pyszną i przy tym lżejszą odmianą od tradycyjnego przepisu.
pysznosci.pl, 2024-08-28 12:28:02
2024-08-28 12:28:02
20 W lubuskim gołąbki zawijają w nietypową kapustę. Podawano je nawet na wigilię
pysznosci.pl
Gołąbki to jedno z dań, które kojarzy się z tradycyjną kuchnią i ciepłem domowego ogniska. Na dobre zakorzeniły się już w całej Polsce, chociaż nie brakuje różnych odsłon i połączeń. Mieszkańcy województwa lubuskiego mają swój regionalny przysmak z n...
pysznosci.pl, 2024-07-09 17:29:01
2024-07-09 17:29:01
15 Zapomnij o garnku z wodą. Kapustę na gołąbki najszybciej sparzysz w inny sposób
smakosze.pl
Parzysz kapustę na gołąbki w garnku? Istnieje znacznie lepsza metoda. Z nią zrobisz to zdecydowanie szybciej i łatwiej. Gołąbki wyjdą tak samo dobre, a ty w kuchni spędzisz zdecydowanie mniej czasu.
smakosze.pl, 2024-08-03 21:31:08
2024-08-03 21:31:08
11 Czy podsmażać mięso mielone na gołąbki? Zdziwicie się, jak ludzie robią to danie
smakosze.pl
Gołąbki kochamy wszyscy. Jednak każdy z nas robi je zupełnie inaczej. Jedni jedzą je polane sosem pomidorowym, drudzy bez. Niektórzy podsmażają mięso, a inni nie. Jak powinno się robić?
smakosze.pl, 2024-07-22 20:53:02
2024-07-22 20:53:02
17 Wyglądają jak gołąbki, ale to coś o wiele lepszego. Nie uwierzysz, w co zawijam zamiast kapusty
smakosze.pl
Marzy ci się obiad pełen smaku? Wypróbuj przepis na danie, które wygląda jak gołąbki. Jednak to tylko pozory. Apetyczny farsz nie jest zawijany w liście kapusty, a w coś zupełnie innego. Wychodzi pysznie, a smak zaskakuje każdego.
smakosze.pl, 2024-08-23 17:29:03
2024-08-23 17:29:03
17 Poszatkuj kapustę, wbij dwa jajka. Ten przepis to cud, smakuje jak marzenie
smakosze.pl
Trudno o prostszy przepis na szybką i zdrową przekąskę. Placek z kapusty to dietetyczne rozwiązanie problemu małego popołudniowego głodu i doskonały pomysł na śniadanie.
smakosze.pl, 2024-08-27 16:56:03
2024-08-27 16:56:03
16 Pokrój cukinię na plastry i zawiń w folię. Żałuję, że wcześniej nie znałem tego przepisu
smakosze.pl
Ten pomysłowy przepis zmienia zwykłą cukinię w wytworną sałatkę. Choć cukinia rzadko kiedy występuje serwowana na surowo, nadaje się przecież świetnie do jedzenia w tej postaci. Warto więc spróbować tego warzywa przygotowanego jako prosta, szybka mar...
smakosze.pl, 2024-07-13 11:42:03
2024-07-13 11:42:03
8 Zawiń mięso mielone w rulon i potnij na kawałki. Za ten przepis ktoś powinien dostać medal
smakosze.pl
Oto kolejny niezwykły pomysł na mięso mielone. Zamiast przygotowywać z niego tradycyjne kotlety, formujemy coś w rodzaju klopsa, a następnie serwujemy jako placki. Można nazwać to też faszerowanymi kotletami mielonymi w cieście.
smakosze.pl, 2024-07-21 18:57:03
2024-07-21 18:57:03
9 Ułóż boczek na cieście francuskim i zawiń w rulon. Ten przepis to hit w moim domu
smakosze.pl
Oto prosty przepis na przekąskę z ciasta francuskiego. Jej przygotowanie zajmuje dosłownie kilka chwil. Efektem jest rodzaj mięsnego ciasta, które doskonale sprawdzi się na imprezie lub po prostu na kolację.
smakosze.pl, 2024-07-23 14:28:06
2024-07-23 14:28:06
15 Pokrój na kawałki i zawiń z mięsem mielonym. O ten przepis błaga mnie cała rodzina
smakosze.pl
Poznaj przepis na mięsną przekąskę, a jej smak zachwyci wszystkich twoich bliskich. Ciasto francuskie sprawi, że ten przysmak przygotujesz bardzo szybko. Natomiast przepis jest tak banalny, że poradzi z nim sobie każdy. Wypróbuj sposób, a będziesz pr...
smakosze.pl, 2024-07-26 17:41:03
2024-07-26 17:41:03