13 Biorę 1 torebkę i dodaję do garnka z gulaszem. Nie dość, że zmiękcza mięso, to bosko podkręca smak
To być może najbardziej szalona rzecz, jaką kiedykolwiek zrobisz w kuchni. Ale, jak to mówią – jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest to głupie. Warto więc spróbować tego nietypowego przepisu.
Ilość odsłon: 13
źródło: https://smakosze.pl/biore-1-torebke-i-dodaje-do-garnka-z-gulaszem-nie-dosc-ze-zmiekcza-mieso-to-bosko-podkreca-smak-pb-ap-120924
kategoria: informacje, 2024-09-12 21:40:03
Inne znaleziska:
18 Złoty interes Diora, czyli tak luksusowe marki nas oszukują. Torebkę za 57 dolarów sprzedaje za ponad 2,7 tys. dolarów
bankier.pl
Każdy kryształek przyszywany ręcznie przez profesjonalną włoską szwaczkę - marzenie części. I marzeniem pozostanie, gdyż w rzeczywistości produkcja dóbr luksusowych wygląda inaczej. Mediolańscy prokuratorzy wkroczyli do fabryk m.in. Diora i Arm...
bankier.pl, 2024-07-06 11:23:01
2024-07-06 11:23:01
7 Kupiła dwulatce torebkę za 2500 zł, bo
edziecko.pl
Czy dziecko, zwłaszcza to bardzo małe, powinno dostawać drogie i markowe rzeczy? Ta mama nie ma wątpliwości. Dwuletniej córce kupiła torebkę za ponad 2500 złotych, tłumacząc, że dziewczynka "tak bardzo prosiła" o zakup. To jednak nie wszystkim się po...
edziecko.pl, 2024-08-03 14:08:01
2024-08-03 14:08:01
13 Lidl wypuścił torebkę inspirowaną... croissantem. Zaprojektował ją znany twórca
businessinsider.com.pl
Światowej sławy projektant mody Nikolas Bentel nawiązał współpracę z Lidlem. Efektem kolaboracji jest limitowana edycja luksusowej skórzanej torebki, która nawiązuje do kultowego produktu, czyli croissanta. Partnerstwo zostało nawiązane w szczytnym c...
businessinsider.com.pl, 2024-08-28 14:21:02
2024-08-28 14:21:02
18 Dagmara Kaźmierska sprzedaje torebkę wielkości kciuka. Trudno uwierzyć, ile za nią chce
goniec.pl
Dagmara Kaźmierka mimo burzy w karierze nadal rozwija się jako szefowa butiku. W mediach społecznościowych chętnie pokazuje, jak radzi sobie jej biznes oraz sprzedaje obserwującym niektóre z produktów. Teraz celebrytka postanowiła spieniężyć miniatur...
goniec.pl, 2024-08-28 20:29:03
2024-08-28 20:29:03
19 Biorę końcówkę blendera i owijam ją folią. Żałuję, że poznałam to dopiero teraz
smakosze.pl
Uwielbiam pomysłowe sztuczki kuchenne. Ta, którą znajdziesz poniżej, przyda się dosłownie codziennie. Założę się, że nawet nie wiedziałaś o takim zastosowaniu blendera kuchennego. Koniecznie czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej.
smakosze.pl, 2024-07-08 12:16:03
2024-07-08 12:16:03
11 Biorę skyr i borówki. Ciasto wychodzi tak smaczne, że muszę robić z dużej blachy
pysznosci.pl
Jest wilgotne i puszyste, a ilość owoców w nim zanurzona usatysfakcjonuje każdego. Jogurtowiec z borówkami to smak lata, smak ciepłego popołudnia, to umorusane na fioletowo policzki i zapach ulubionego ciasta dobywający się z kuchni. Łap przepis i zm...
pysznosci.pl, 2024-07-11 15:27:02
2024-07-11 15:27:02
16
edziecko.pl
"Mój mąż wyszukuje najgorsze ośrodki na Mazurach, żeby tylko było taniej. W tym roku wymyślił, że pojedziemy do rozlatującego się domku bez kuchni i powiedział, że mogę zrobić weki i ugotować coś na butli turystycznej. Niech sam jedzie i mieszka ze s...
edziecko.pl, 2024-07-17 16:07:02
2024-07-17 16:07:02
7 Zamiast schabu biorę inne mięso i robię kotlety po chłopsku. Tak pyszne, że zasługują na złoty medal
pysznosci.pl
Igrzyska olimpijskie dostarczają emocji również w kuchni. Na miano najwyższego wyróżnienia zasługują kotlety po chłopsku, które odkryłam na ostatni rodzinny obiad. Kruche, soczyste i mięciutkie mięso po prostu rozpływa się w ustach - a wszystko za sp...
pysznosci.pl, 2024-08-01 14:44:02
2024-08-01 14:44:02
9 Biorę borówki i mieszam z twarogiem. Pyszne bomby z talerzy znikają w okamgnieniu
pysznosci.pl
Borówkowe bomby mają jedną poważną wadę - zdecydowanie za szybko znikają z talerzy. Deser ten nie tylko rozpieszcza podniebienia, ale jest też sposobem na przemycenie do diety najmłodszych twarogu i owoców. Wypróbuj, a na jednym razie się nie skończy...
pysznosci.pl, 2024-08-04 17:36:03
2024-08-04 17:36:03
13 Biorę mięso rosołowe, dorzucam grzyby i zapiekam. Mąż wyjada, zanim ostygnie
pysznosci.pl
Aromatyczny pasztet z mięsa rosołowego z niemałym grzybowym wsadem uszczęśliwia już po pierwszym kęsie. Trudno oprzeć się jego kremowej konsystencji i bogatemu aromatowi. A przepis to istny banał.
pysznosci.pl, 2024-08-08 16:13:01
2024-08-08 16:13:01