Jesienią szczególnie upodobałam sobie zupy, a ta zasmakuje każdemu miłośnikowi bigosu. Tuż przed Zaduszkami przygotowuję jej cały gar, dzięki czemu nie spędzam świąt w kuchni, a równocześnie mam pyszny i rozgrzewający posiłek.
Ilość odsłon: 6
źródło: https://pysznosci.pl/w-zaduszki-zrobie-zupe-bigosowa-rozgrzewa-lepiej-niz-kaloryfer-i-syci-na-dlugo,7213216948399040a
dodano: 2025-10-22 21:34:16
Inne znaleziska:
Trump: Putin pieprzy od rzeczy. Zrobię Rosji wojnę, ale nie światową
kresy24.pl
Trump grozi Rosji „wojną ekonomiczną”, jeśli nie będzie postępu w sprawie Ukrainy. Prezydent USA Donald Trump zapowiedział, że Stany Zjednoczone mogą sięgnąć po poważne sankcje wobec Rosji, jeśli nie zakończy ona w najbliższym czasie wojny na Ukraini...
kresy24.pl, 2025-08-27 10:34:12
2025-08-27 10:34:12
Na weekend zrobię dwukolorowy deser. Jest obłędnie pyszny i mięciutki jak chmurka
pysznosci.pl
Domowe ptasie mleczko smakuje tysiąc razy lepiej niż ze sklepu i zawiera o wiele mniej cukru. Co więcej, możesz je zrobić w wielu różnych wariantach smakowych – z galaretką, kawałkami owoców, na ciasteczkowym spodzie, z polewą lub posypką. Tym razem...
pysznosci.pl, 2025-09-02 15:10:05
2025-09-02 15:10:05
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
pysznosci.pl
Proste i szybkie ciasto marchewkowe, które ładnie wyrasta, jest pulchne i przyjemnie wilgotne – to przepis na udany początek jesieni. Nie ma możliwości, aby to ciasto nie wyszło. Na wierzch wystarczy położyć delikatny i lekko kwaskowy krem, aby deser...
pysznosci.pl, 2025-09-05 14:34:04
2025-09-05 14:34:04
Żużel. Legenda angielskiej piłki chce wskrzesić żużel! „Zrobię wszystko by pomóc”
po-bandzie.com.pl
78-letni Redknapp to wieloletni, zagorzały fan drużyny Poole Pirates. Anglik dołączył do zespołu zarządzającego Speedway Futures Ltd, firmy posiadającej prawa Artykuł Żużel. Legenda angielskiej piłki chce wskrzesić żużel! „Zrobię wszystko by po...
po-bandzie.com.pl, 2025-09-13 12:08:10
2025-09-13 12:08:10
Ugotuj dziś zupę neapolitańską z serem. To danie to sam smak lata!
g.pl
Mamy tutaj wielbicieli zup? Jeśli należycie do tej grupy, to koniecznie musicie wypróbować nasz przepis. Ta zupa neapolitańska z makaronem jest bardzo łatwa w przygotowaniu, a jej smak zachwyci każdego. Sprawdźcie sami!
g.pl, 2025-07-22 17:18:12
2025-07-22 17:18:12
Znudził ci się tradycyjny rosół? Zrób go z naleśnikami. Właśnie tak jedzą tę zupę za granicą
g.pl
Co można zrobić w niedzielę na obiad? Jeśli znudził ci się tradycyjny rosół, to zamień go na zupę naleśnikową. Smakuje niemal tak samo, ale różni się jednym dodatkiem. W tym przepisie nie używamy makaronu, tylko pociętych naleśników. To znany przysma...
g.pl, 2025-09-06 08:02:14
2025-09-06 08:02:14
Czas na zabielaną zupę z kurek
radiokielce.pl
Lasy już zapełniają się grzybami, wśród których nie brakuje smacznych i popularnych kurek, zwanych też pieprznikiem jadalnym. Grzyb ten ceniony jest za smak.
radiokielce.pl, 2025-09-12 12:49:07
2025-09-12 12:49:07
Został ci wczorajszy rosół? Zrób z niego „najzdrowszą zupę świata”
top.pl
Rosół zazwyczaj gotowany jest w dużym garnku, przez co sporo zostaje na drugi dzień. Chcąc wykorzystać tę porcję bulionu, warto sięgnąć po przepis na “najzdrowszą zupę świata”. Jest banalna w wykonaniu i genialna w smaku, a do tego pełen właściwości...
top.pl, 2025-09-18 08:35:34
2025-09-18 08:35:34
W chłodne dni robię aromatyczną zupę. Przepis mam od cioci z Węgier
pysznosci.pl
Chociaż temperatura za oknem teraz nieco skoczyła w górę, trzeba już przygotować repertuar na chłodniejsze dni. Zupa gulaszowa w węgierskim stylu doskonale rozgrzewa po jesiennym spacerze, a przy okazji jest tak sycąca, że z powodzeniem zastąpi drugi...
pysznosci.pl, 2025-09-20 09:35:18
2025-09-20 09:35:18
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
pysznosci.pl
Kiedy myślimy o kapuśniaku, przed oczami pojawia się ten na bazie kiszonej kapusty. Chociaż bez wątpienia jest smaczny, to ta słodka odsłona zdecydowanie zasługuje na to, by zrobić dla niej miejsce w codziennym jadłospisie.
pysznosci.pl, 2025-10-16 12:17:04
2025-10-16 12:17:04