Kotlet z kurczaka jak ze zdjęcia. Ta prosta sztuczka może Was zaskoczyć. Jak przygotować idealnego kurczaka? Wystarczy pokrywka od garnka. Goście, na pewno będą pytać, jak to zrobiliście.
Filet z kurczaka przygotowany na obiad będzie smakował wybornie. Wystarczy, że poznasz przepis, kupisz niezbędne składniki, a później w łatwy sposób przygotujesz danie, które zachwyci całą rodzinę. Od teraz kurczaka będziesz robić tylko tą metodą.
W tym prostym przepisie zapiekamy w jednym naczyniu wszystkie składniki dobrego obiadu: mięso, ziemniaki i warzywa. Dzięki temu łatwo i sprawnie przygotowujemy sycący i smaczny posiłek. Warto wypróbować go w letnie dni, kiedy nie mamy zbytniej ochoty...
Dziś warto ruszyć do Biedronki. Wszystko dlatego, że dziś znajdziemy tam atrakcyjne promocje. Mamy szansę za darmo dostać filet z kurczaka, a w dużo niższych cenach kupimy m.in. cukier, twaróg i banany. Poniżej zdradzamy szczegóły oferty
Masz w zamrażarce kurczaka? W taki razie zrób z niego użytek! Dzięki temu przepisowi i jeszcze kilku składnikom przygotujesz danie, że palce lizać. Pyszny placek już wkrótce trafi na twój stół.
Galareta z kurczakiem to danie, które uwielbia wiele osób. Jaka każda potrawa, ma ona swoich sympatyków, dlatego też warto znać fantastyczny przepis na to danie, który będzie nie tylko prosty, ale tez szybki w przygotowaniu, a efekt smakowy zachwyci...
Jest tyle sezonowych, świeżych owoców, ale nawet latem warto od czasu do czasu kupić ananasa, a potem zrobić to danie. Kurczak w jego towarzystwie zyskuje mnóstwo smaku, potrawa jest soczysta i ma egzotyczną nutę. Sprawdzi się nawet, gdy wakacje spęd...
Ta zapiekanka z kurczakiem i ziemniakami stanowi doskonały i prosty obiad. Jej składniki są niedrogie, a efekt wynagradza chwilę włożoną w przygotowanie takiego dania.
Chrupiące kąski z kurczaka to znakomity pomysł na pyszną przekąskę na wiele różnych okazji. Świetnie sprawdzą się podczas śledzenia sportowych zmagań, urozmaicą kolację czy też zrobię furorę na imprezach.
Kurczak to jedno z najchętniej wybieranych mięs nie tylko do przygotowania dania głównego, ale również przy gotowaniu rosołu. Nie każda część nadaje się jednak do stworzenia pysznego i aromatycznego wywaru.