Kotlety mielone pomimo doskonałego smaku, mogą smakować jeszcze lepiej. Wystarczy dodać do nich jeden składnik, który zupełnie odmieni smak tradycyjnego dania. Wypróbuj ten przepis na mielone, a już zawsze będziesz robić je w ten sposób. 
Ilość odsłon: 5
źródło: https://smakosze.pl/scieram-na-tarce-i-wrzucam-do-masy-na-mielone-kotlety-wychodza-przebojowe-mj-am-041124
kategoria: informacje, 2024-11-04 14:22:02
Inne znaleziska:
17 Ścieram na tarce i łącze z tym mięsem. Moich kotletów nic nie przebije
smakosze.pl
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób kotlety z kurczaka z tego przepisu, a posiłek będzie należał do udanych. Już pierwszy kęs zachwyci domowników i poproszą nie tylko o dokładkę, ale też o to, abyś przyrządzała je znacznie częściej. Danie będzie smaczne,...
smakosze.pl, 2024-08-09 09:00:04
2024-08-09 09:00:04
23 Ścieram na tarce i dodaję do placków z cukinii. Wszyscy kręcili nosem, a teraz błagają o dokładki
smakosze.pl
Latem często przyrządzam placki z cukinii. Jednak teraz zmodyfikowałam nieco przepis i dodaję do niego składnik, który znakomicie wpływa na smak dania. Placki z cukinii są jeszcze lepsze niż zwykle i cieszą się dużym powodzeniem. 
smakosze.pl, 2024-08-18 02:22:06
2024-08-18 02:22:06
29 Ścieram 3 składniki, mieszam i smażę. Te kotlety smakują mi bardziej, niż klasyczne mielone
smakosze.pl
Zainspiruj się i na dzisiejszy obiad podaj kotlety inne, niż zazwyczaj. Ta potrawa zmieni zwykły posiłek w prawdziwą ucztę. Domownikom spodoba się na tyle, że poproszą o dokładkę. Wypróbuj ten sposób, a o mielonych zapomnisz na długo. 
smakosze.pl, 2024-07-15 19:38:01
2024-07-15 19:38:01
26 Mieszam 4 składniki i ścieram do nich jabłko. Nie znam lepszego sposobu na kolację na słodko
smakosze.pl
Nie masz pomysłu na dzisiejszą kolację? Zamiast zwyczajnych kanapek przygotuj inne danie w zupełnie inny sposób. Kolacja na ciepło, jaką zrobisz z tym przepisem, zasmakuje każdemu. Wypróbuj sposób, a będziesz wracać do niego bardzo często. 
smakosze.pl, 2024-07-26 22:19:03
2024-07-26 22:19:03
27 Ścieram i dodaję do placków z cukinii. Dzieciaki nie mogą się ich nachwalić
smakosze.pl
Ten przepis na placki z cukinii sprawia, że stają się one dużo bardziej zwarte, a przy tym jedwabiste i kremowe. Jeden dodatek sprawia, że z przekąski stają się konkretnym posiłkiem. W dalszym ciągu pozostają jednak szybkie i łatwe w przygotowaniu.
smakosze.pl, 2024-08-05 20:53:06
2024-08-05 20:53:06
19 Ścieram marchew i mieszam z tym sosem. Surówka smakuje lepiej, niż z restauracji
smakosze.pl
Warzywny dodatek do nieodłączny składnik obiadu. Dlatego dzielę się przepisem na surówkę z marchewki jak z restauracji. Czytaj dalej, a poznasz przepis, z którego przygotujesz ją w łatwy i szybki sposób. Z nią obiad będzie smaczny jak nigdy. 
smakosze.pl, 2024-08-27 10:28:03
2024-08-27 10:28:03
25 Ścieram jabłka, przekładam herbatnikami i dodaje krem śmietankowy. Ciasto bez pieczenia na medal
smakosze.pl
Wyobrażasz sobie ciasto bez pieczenia? Ten przepis przekona cię, że słodkości bez używania piekarnika są jeszcze lepsze. Czas przygotowania nie przekracza 30 minut. 
smakosze.pl, 2024-09-08 19:58:04
2024-09-08 19:58:04
12 Ścieram razem z marchewką i podaję do obiadu. Smakuje jak marzenie
smakosze.pl
Warzywny dodatek do nieodłączny składnik każdego dania. Zamiast zwykłej mizerii czy surówki z kapusty przygotuj coś znacznie lepszego. Surówka z cukinii do obiadu nie ma sobie równych i na pewno zasmakuje całej rodzinie. Wypróbuj przepis, a będziesz...
smakosze.pl, 2024-09-19 15:51:02
2024-09-19 15:51:02
13 Ścieram surowe buraki i dodaję ten składnik. Pyszną i zdrową surówkę mam na stole w 5 minut
smakosze.pl
Jak przyrządzić smaczną i wartościową surówkę? Należy zetrzeć buraki i dodać równie zdrowy produkt. Taka surówka pasuje do wielu dań obiadowych. Zrobisz ją dosłownie w kilka minut.
smakosze.pl, 2024-11-01 23:13:02
2024-11-01 23:13:02
31 Zetrzyj cukinię na tarce i wymieszaj z kilkoma dodatkami. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
smakosze.pl
Jeśli lubisz cukinię, to ten przepis jest dla ciebie. Z tego smacznego warzywa zrobisz szybkie i pyszne danie. Jest doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno.
smakosze.pl, 2024-07-06 20:49:02
2024-07-06 20:49:02