Nawet na Wielkanoc nie samymi jajkami żyje człowiek. W tym przepisie łączymy je z farszem, który zmienia połówki jajek w niecodzienną przekąskę, doskonałą na świąteczny stół. To jednocześnie coś starego i coś nowego, a także zielony powiew wiosny na talerzu.
Oto przepis na pierogi z bardzo nietypowym nadzieniem. Składa się na nie kiszona kapusta, cebula i jeden zaskakujący składnik. Farsz wychodzi doskonały, pełny w smaku, a połączenie wydaje się zupełnie naturalne. Koniecznie wypróbuj.
Nie wiesz, co zrobić na dzisiejszy obiad? Mamy wysyp nie tylko sezonowych owoców, ale i warzyw. Jednym z nich jest cukinia, więc to niezły pretekst, aby przygotować z niej smaczne danie. Rodzina będzie zachwycona, a ty z przepisem z artykułu przyrząd...
Faszerowana papryka to składnik jednego z moich ulubionych obiadów. Obok zawsze muszą znaleźć się chrupiące domowe frytki, a także sałatka grecka. Taki zestaw to gwarancja, że z mojego obiadu nikt od stołu głodny nie odejdzie.
Wrzesień to czas, gdy papryka dojrzewa na krzaczkach i nabiera The post Faszerowane miseczki z papryki. Ten farsz to poezja smaku appeared first on ShareInfo.pl – Portal informacyjny - Wiadomości, porady, kulinaria.
Nie masz pomysłu na obiad? Przygotuj pieczone ziemniaki z wybornym farszem, a domownicy od pierwszego kęsa zakochają się w ich smaku. Wypróbuj niekomplikowany przepis i przygotuj smaczny obiad w mniej niż pół godziny.
Ten przepis jest wart uwagi. Wielokrotnie sprawdzony zapewnia pyszny efekt na talerzu. Dzięki niemu w wyjątkowy sposób zrobisz pieczone pierogi. Wypełnione farszem, jakiego się nie spodziewasz, będą smakować, że palce lizać.
Marzysz o ciepłej, aromatycznej kolacji? A może znudził ci się tradycyjny grill? Jest na to rada – przygotuj kiełbaski po włosku. Główną rolę w tej potrawie gra salsiccia, czyli włoska kiełbasa o intensywnym smaku. A co jeśli nie masz takiej pod ręką...
Jak co roku organizacja EISA zrzeszająca ekspertów z branży fotograficznej i tej związanej z urządzeniami mobilnymi wskazała najlepsze produkty w sezonie 2024/2025. Reprezentują najlepiej cechy kluczowe dla pr...
Gołąbków w takim wydaniu jeszcze nie jadłeś. Apetyczne danie z mięsa i kapusty robię w panierce i smażę. Wychodzą gołąbki, którymi zajada się cała rodzina. Każdemu polecam ten przepis na smaczne danie.