Długi Polaków rosną, a łączna kwota naszych zaległych zobowiązań to już ponad 86,5 miliarda złotych. Dłużnicy twierdzą, że to przez niskie zarobki oraz inflację. Jak wynika z Rejestru Dłużników BIG InfoMonitor i bazy Biura Informacji Kredytowej, dług...
Gruszki z serem gorgonzola i orzechami to pyszna przekąska na ciepło, nie tylko na jesienne wieczory. Przygotowanie zapiekanych gruszek z serem pleśniowym jest bardzo proste. Jeśli lubicie połączenie owoców z serami, na pewno gruszki wejdą do Waszego...
Burgery z łososia można traktować jako alternatywę do kotletów mielonych, jako dodatek do klasycznych burgerów w bułce, ale też jako wsad do zyskujących na popularności burgerów japońskich. Te ostatnie pokazywałam Wam ostatnio w podsumowaniu paździer...
Tylko 15 minut przygotowań, a efekt zachwycający! Ten puszysty i wilgotny chlebek dyniowy z nadzieniem czekoladowo-orzechowym i orzechową kruszonką to absolutny hit jesieni. Jest przepyszny, dziecinnie prosty w przygotowaniu (nie potrzebujesz miksera...
Zupa z zielonej soczewicy to sycąca i pożywna propozycja, idealna na chłodniejsze dni. Jest bogata w białko roślinne, błonnik oraz witaminy, a jej przygotowanie jest proste i nie wymaga wiele czasu. W przepisie połączono soczewicę z aromatycznymi war...