Swego czasu Magda Gessler schudła aż 12 kilogramów. Jak udało się jej to osiągnąć? Wszystko dzięki diecie opartej na znanym wszystkim warzywie. - Jest to wspaniałe, cudowne jedzenie z ekologicznych produktów antyrakowych zdobytych na polskiej ziemi - zachwalała swój jadłospis.
Katy Perry w wieku 39 lat zachwyca znakomitą sylwetką. Gwiazda stosuje dietę opartą na jednym produkcie, który wielu z nas spożywa codziennie. O co chodzi?
Rzeka pieniędzy popłynie do europejskich firm zbrojeniowych - wynika z "białej księgi" ws. obrony UE. Dokument umożliwia dołączenie do zakupów chętnym spoza UE i wymienia polską Tarczę Wschód jako "godną uwagi".
Jagodzianki Magdy Gessler z pewnością należą do jednych z najdroższych. Restauratorka ma radę, skąd wziąć na nie pieniądze. Dość kontrowersyjne rozwiązanie.
Magda Gessler podniosła cenę jagodzianek. W tym roku przysmak z jej restauracji kosztuje już 31 zł, przez co nie wszystkich stać na to, by pozwolić sobie na taki luksus. Restauratorka przychodzi jednak z pomocą i radzi, co zrobić, by zajadać się droż...
10 lipca br. Magda Gessler będzie świętowała 71. urodziny. Mimo dojrzałego wieku słynna restauratorka swoim młodzieńczym wigorem i chęcią do życia mogłaby obdzielić niejedną osobę. Magda Gessler w rozmowie z "Faktem" zdradziła, jak zamierza celebrowa...
Już za kilka dni Magda Gessler będzie obchodzić swoje 71. urodziny. Mimo to gwiazda programu "Kuchenne Rewolucje" zachwyca swoją promienną urodą, budząc zainteresowanie i podziw wśród fanów i mediów. Teraz w jednym z najnowszych wywiadów zdradziła, j...
Magdy Gessler chyba nikomu przedstawiać nie trzeba. Specjalistka od kuchennych rewolucji jest bowiem tylko jedna. Aż ciężko uwierzyć w to, że kulinarna wyrocznia już jutro będzie obchodzić swoje 71. urodziny. Czy Magda Gessler zaczęła świętować już d...
Takiej Magdy Gessler z pewnością jeszcze nikt nie widział. Restauratorka założyła skrzydła, czułki i rozsiadła się w swoim "ulu". Pszczółka Magda zdeklasowała pszczółkę Maję?
Magda Gessler, polska restauratorka i gwiazda programów kulinarnych, jest niekwestionowanym autorytetem w świecie gastronomii. W jej ocenie nawet jeden składnik może zepsuć całe danie. Mówi o pizzy i kebabie, których w Polsce nie brakuje.