Odruchowe odłączenie od prądu nieużywanych urządzeń elektrycznych może nas sporo kosztować. Choć w większości przypadków taki gest, motywowany oszczędnością lub ekologią, może mieć sens - w tych kilku nie ma.
Wiosną 2025 roku będziemy stawiać na naturalność. Jeśli chodzi o manicure, najbardziej pożądane są delikatne odcienie, wizualnie rozświetlające i odmładzające dłonie. Jedną z najpopularniejszych obecnie stylizacji jest lip oil nails, inspirowana znan...
Tęsknisz czasami za dzieciństwem? Zrób żelki z tego przepisu i powróć do słodyczy rodem z PRL. Są wyśmienite, a w dodatku ich słodycz zachwyci nie tylko małych, ale i dużych smakoszy. Poznaj przepis i zrób je nawet dzisiaj.
Producenci smartfonów przyzwyczaili nas, że nie wolno grzebać w ich urządzeniach. Tymczasem do tego urządzenia bez problemu zrobicie własne plecki. Jak?Przeczytaj pełny artykuł tutaj: To wyjątkowy smartfon. W innym tego nie zrobisz
Tysiące produktów polskich i zagranicznych marek w atrakcyjnych cenach, szybka i darmowa dostawa produktów z logo Prime bez minimalnej wartości zamówienia, ekskluzywne zniżki oraz dostęp do treści filmowych i gamingowych. To wszystko czeka na klientó...
Jak sobie radzicie z upałami? Warto pamiętać o nawadnianiu. Teraz można to zrobić smacznie i zdrowo. Dzięki temu przepisowi zrobicie lemoniadę z pysznych letnich owoców.
Kurczak teriyaki to jedno z najpopularniejszych dań kuchni azjatyckiej. Aromatyczne mięso z ryżem świetnie sprawdzi się na domowy obiad w światowym stylu. Zabierz swoich bliskich w pyszną podróż na talerzu.
Wysokiej jakości składniki i dosłownie odrobina pracy zmieniają zwykłą kanapkę w małe kulinarne arcydzieło. Taka kolacja z trzech składników warta jest najwyższych kulinarnych nagród. Do jej przygotowania wystarczą zaś produkty dostępne w dyskontach.
Czy jest lepszy sposób na świeże ogórki gruntowe niż kruche małosolne lub aromatyczne kiszone? Nic nie przebije tych sposobów przetwarzania, dzięki którym ogórki zyskują nowy wymiar smaku i zachowują swoje wartości odżywcze na dłużej. Prezentujemy św...
Próbowałeś, ale nie wyszło. Jak zatem kucharze szykują kotlety schabowe duże na cały talerz? Nie kryje się za tym żaden podstęp. Po prostu wiedzą, jak kroić mięso.