Czy sport przyszłości będzie należał do robotów? W jednej z chińskich metropolii wydarzyło się coś, co jeszcze niedawno brzmiało jak scena z filmu science fiction. To dopiero początek rewolucji, której nie da się już zatrzymać. 25 maja 2025 r. w chińskim Hangzhou odbył się pierwszy na świecie turnie...
Ilość odsłon: 6
źródło: https://www.focus.pl/artykul/walki-robotow-chiny
dodano: 2025-06-07 12:55:05
Inne znaleziska:
Co robiły amerykańskie służby? Kurski: Tego się nie da racjonalnie wytłumaczyć
dorzeczy.pl
Tego się nie da racjonalnie wytłumaczyć – ocenia postawę amerykańskich służb były prezes TVP Jacek Kurski.
dorzeczy.pl, 2024-07-14 15:57:01
2024-07-14 15:57:01
Strach w USA. Chiny nie robiły tego od 44 lat. Chodzi o pociski balistyczne
interia.pl
Pekin poinformował o przeprowadzeniu udanego tekstu pocisku balistycznego, wystrzelonego w kierunku Pacyfiku. To pierwszy taki przypadek od 44 lat. Może być ważnym sygnałem dla USA.
interia.pl, 2024-09-25 16:29:02
2024-09-25 16:29:02
Chiny nie robiły tego od dekad. To był wyjątkowy test. Pekin pręży muskuły na wodach międzynarodowych
gazeta.pl
Chiny przeprowadziły pierwsze od dekad testy międzykontynentalnej rakiety balistycznej. Co więcej, zrobiły to na międzynarodowych wodach. Analitycy twierdzą, że mógł być to pokaz siły. Szczególnie że mimo zapewnień Chin o poinformowaniu innych krajów...
gazeta.pl, 2024-09-25 22:13:02
2024-09-25 22:13:02
Chiny nie robiły tego od czterech dekad. Ten ruch wojska wywołał reakcję na całym świecie
chip.pl
Chiny zaskoczyły właśnie cały świat i nie jest to wcale dobra wiadomość, bo tym razem państwo osiągnęło to nie osiągnięciem technologicznym, a militarnym. Niedawny ruch chińskiego wojska nie tylko wzbudził obawy wielu sąsiadów, ale też zwrócił na sie...
chip.pl, 2024-09-26 05:56:03
2024-09-26 05:56:03
Robiły zdjęcia w Morskim Oku. Szuka ich TPN
turystyka.wp.pl
Morskie Oko to najpopularniejsze miejsce w Tatrach - co roku przyciąga rekordową liczbę turystów. Ze względu na swoje piękne położenie i łatwy dostęp - drogą asfaltową, a nie stromym szlakiem - pojawia się tam cały przekrój turystów, niestety także t...
turystyka.wp.pl, 2024-08-21 12:24:01
2024-08-21 12:24:01
Kiedyś gospodynie często robiły pierogi z tym farszem. Dziś wielu krzywi się na samą myśl
pysznosci.pl
W polskiej kuchni istnieje wiele regionalnych specjałów, które od pokoleń przekazywane są z matki na córkę. Jednym z takich dań są pierogi z płuckami, znane również jako pierogi z dudkami. Choć kiedyś były one bardzo popularnym daniem, dzisiaj coraz...
pysznosci.pl, 2024-09-12 20:12:05
2024-09-12 20:12:05
Kiedyś babcie robiły nam co chwilę. Działa jak balsam na jelita i poprawia trawienie
pysznosci.pl
Naturalny, lekki i pełen wartości odżywczych – kisiel z siemienia lnianego z truskawkami to doskonały wybór dla tych, którzy chcą połączyć smak z troską o zdrowie. Łagodzi podrażnienia układu pokarmowego, wspiera trawienie i dostarcza cennych antyoks...
pysznosci.pl, 2025-06-03 11:45:02
2025-06-03 11:45:02
Nasze babcie latem robiły taką zupę. Dziś zapomniana, a bardzo zdrowa i pyszna
pysznosci.pl
Zupa koperkowa była kiedyś stałym punktem w kuchni naszych babć. Dziś sięga się po nią rzadziej, a szkoda – jej lekkość i aromatyczny smak sprawiają, że idealnie pasuje do letniego obiadu. To proste danie, do którego zdecydowanie warto wrócić.
pysznosci.pl, 2025-06-14 07:44:04
2025-06-14 07:44:04
Siostra Anastazja ładuje je do słoików na zimę. Nie do wiary, że wcześniej tego nie znałam
smakosze.pl
Siostra Anastazja bosko gotuje. Teraz przeszła samą siebie w przygotowaniu znakomitych przetworów na zimę. Zamyka popularne warzywo w słoikach. Chętnie korzystam z tej receptury i każdemu ją polecam. Czosnek marynowany na zimę będzie jak znalazł.
smakosze.pl, 2024-08-23 00:25:03
2024-08-23 00:25:03
Wydrąż chleb i wlej jajka. Żałuję, że wcześniej nie znałam tego przepisu
smakosze.pl
Jeśli łapie mnie głód, przyrządzam to pyszne danie. Robię je z wydrążonego chleba, do którego wlewam jajka z apetycznymi dodatkami. Zapewniam, że takiego smacznego chleba jeszcze nie jadłeś. Skorzystaj z tego przepisu, bo naprawdę warto. 
smakosze.pl, 2024-07-09 19:11:02
2024-07-09 19:11:02