Karkówka pieczona w plastrach w wersji bardzo zimowej, to pyszny pomysł np. na świąteczny obiad. Przepis jest bardzo prosty, a mięso wychodzi niesamowicie miękkie i soczyste.
Kremowe sery w plastrach Hochland to idealny dodatek do kanapek, tostów i burgerów. Pysznie smakują, idealnie się rozpuszczają , są też doskonałe jako szybka przekąska. A teraz do listy ich zalet można dopisać kolejną – zyskały nowe, papierowe opakow...
Nie zawsze ogromne miasto jest stolicą, a nie każda stolica wygląda tak, jak ją sobie wyobrażamy. Czasem to kameralne miasteczka ukryte w górach, a czasem metropolie, o których mało kto słyszał. Ten quiz sprawdzi, jak dobrze orientujesz się na mapie...
Przekąska, którą przygotujesz w kilka chwil, a do tego z najprostszych składników, ale pełna smaku - brzmi jak obietnica idealnego jesiennego wieczoru. Jurek Sobieniak w "halo tu polsat" przygotował wyjątkową odsłonę "rozkwitajacej" cebuli z air frye...
Na pierwszy rzut oka wygląda jak zwykły chlebek, ale wystarczy oderwać kawałek, aby odkryć aromatyczne wnętrze pełne sera i ziół. To właśnie ta niespodzianka powoduje, że chlebek ziołowy z serem robi ogromne wrażenie na domownikach i gościach. Delika...
Karkówka po cygańsku, to pyszne i sycące danie dla całej rodziny, które możemy przygotować na kilka dni do przodu. Charakteryzuje się bogatym smakiem i aromatem, dzięki odpowiedniemu marynowaniu oraz przygotowaniu karkówki. Artykuł Karkówka po cygań...