6 Wkładam do piekarnika na 30 minut. Tłuszcz i brud odchodzą płatami
Czyszczenie piekarnika to moja kuchenna zmora. Nie lubię tego robić, głównie dlatego, że szorowanie przypalonego tłuszczu jest czasochłonne. Długo szukałem sposobu, który ułatwi mi to zadanie i znalazłem.Dzięki niemu, zanim zdążą posprzątać całe mieszkanie, piekarnik niemalże czyści się sam. Jeśli tak jak ja nie lubicie szorować piekarnika, koniecznie wypróbujcie mój sposób.
Ilość odsłon: 6
źródło: https://domekiogrodek.pl/wkladam-do-piekarnika-na-30-minut-tluszcz-i-brud-odchodza-platami-ks-am-060724
kategoria: informacje, 2024-07-06 08:56:03
Inne znaleziska:
4 Zawijam mięso w folię i wkładam do piekarnika. Ta domowa kiełbasa nie ma sobie równych
smakosze.pl
Domowa kiełbasa jest nie tylko smaczna, ale też łatwa w przygotowaniu. Zrobisz ją bez wędzenia czy parzenia. Wystarczy zawinąć mięso w folię i włożyć do piekarnika. Wyjdzie prawdziwy rarytas, który zjesz z apetytem. 
smakosze.pl, 2024-07-04 16:26:03
2024-07-04 16:26:03
7 Zawijam czekoladę w ciasto francuskie i wkładam do piekarnika. Ten deser to jakaś magia
smakosze.pl
Nie masz pomysłu na deser? Poznaj przepis na ten, który przyrządzisz z ciasta francuskiego. Przygotowanie jest banalne, a słodką przekąskę zrobisz, za nim się obejrzysz. Jej smak zachwyci każdego, a ty będziesz robiła go bardzo często. 
smakosze.pl, 2024-07-27 22:13:04
2024-07-27 22:13:04
1 Faszeruję cukinię mięsem mielonym i wkładam do piekarnika. Ta zapiekanka to hit lata
smakosze.pl
Ten przepis polubi wielu smakoszy. Wszystko dlatego, że cukinia faszerowana mięsem mielonym smakuje wyśmienicie. Taka zapiekanka jest nie tylko prosta w przygotowaniu, ale też pożywna i pyszna. 
smakosze.pl, 2024-08-01 23:02:07
2024-08-01 23:02:07
3 Pakuję mięso do makaronu i wkładam do piekarnika. To najlepszy obiad na niedzielę
smakosze.pl
Zapomnij o schabowych na niedzielę. Poznaj przepis i na obiad przygotuj z niego fantastyczne danie z domowego makaronu i mięsa. Smak zachwyci każdego domownika i będą prosić, abyś przygotowywała go, co tydzień. Sposób jest banalny, a w dodatku niezby...
smakosze.pl, 2024-08-03 19:09:05
2024-08-03 19:09:05
3 Mieszam z cukinią i wkładam do piekarnika. Taką kolację podam w długi weekend
smakosze.pl
Kolacja będzie udana i niezwykle smaczna. Poznaj przepis i przygotuj według niego danie z cukinii. Smak zachwyci wszystkich domowników i będą prosić, abyś przygotowywała je znacznie częściej. Przygotowanie jest łatwe i zajmuje kilka chwil. 
smakosze.pl, 2024-08-14 17:11:02
2024-08-14 17:11:02
6 Zamiast gotować i polewać omastą, wkładam do tortilli. Nie sposób mu się oprzeć
pysznosci.pl
Kalafior najczęściej ląduje na naszych talerzach jako dodatek do dania głównego, sowicie polany roztopionym masłem. To warzywo sprawdzi się jednak również w innym, mniej codziennym wydaniu i świetnie zastąpi mięso.
pysznosci.pl, 2024-07-12 10:04:01
2024-07-12 10:04:01
6 Pakuję mięso do słoików i wkładam do gara z wodą. Ten przepis mam jeszcze od babci
smakosze.pl
Oto tradycyjny, bardzo stary sposób na peklowane mięso, które sprawdzi się świetnie zarówno na ciepło, jak i na zimno. Taki obiad można przygotować z wyprzedzeniem, a z kawałka niedrogiego mięsa wyczarować cuda.
smakosze.pl, 2024-07-13 19:59:02
2024-07-13 19:59:02
4 Wkładam plasterek do każdego słoika z ogórkami. Podkręca smak jak żaden inny dodatek
pysznosci.pl
Ogórki kiszone to bez wątpienia jeden z najpopularniejszych polskich przysmaków, jednak warto eksperymentować z różnymi dodatkami, aby odkryć nowe, zaskakujące kompozycje smakowe. Dzisiaj pragnę podzielić się z wami sekretem, który sprawi, że wasze o...
pysznosci.pl, 2024-07-15 11:21:02
2024-07-15 11:21:02
4 Wkładam schab do worka i zalewam tym płynem. Mięso jest tak delikatne, że rozpada się pod widelcem
smakosze.pl
Twoje kotlety schabowe nie muszą być twarde. Wystarczy, że zalejesz je łatwo dostępnym składnikiem. Efekt na pewno cię zaskoczy, a tym sposobem otrzymasz idealnie miękkie mięso. Poznaj sposób i zastosuj go w swojej kuchni. 
smakosze.pl, 2024-08-02 02:01:05
2024-08-02 02:01:05
6 Gruszki wkładam do słoika i zalewam. Najlepszy dodatek do mięs i wędlin
pysznosci.pl
Z gruszek można wiele wycisnąć: od soków, przez przeciery, dżemy i nalewki, skończywszy na zupie, zwanej grusconką. Kiedy jednak przetestowałam przepis na gruszki w occie, odkryłam prawdziwe powołanie tych owoców. Powiedzieć, że w tym wydaniu są dosk...
pysznosci.pl, 2024-08-04 11:13:03
2024-08-04 11:13:03