W sierpniu cukinia to niekwestionowana królowa stołów. Wszyscy, którzy szukają urozmaicenia od leczo i faszerowanej, mogą spróbować tej świetnej cukiniowej zupy. Prawdziwy kawałek lata w garnku.
Ilość odsłon: 22
źródło: https://smakosze.pl/ta-zupa-jest-100-razy-smaczniejsza-od-jarzynowej-gotuje-ja-od-razu-na-2-dni-pb-mp-110824
kategoria: informacje, 2024-08-11 20:09:04
Inne znaleziska:
25 Bułka tarta to nie wszystko. Ten patent na fasolkę szparagową jest 100 razy lepszy
smakosze.pl
Czy da się ulepszyć doskonałe? Ten przepis na fasolkę szparagową pokazuje że tak. To lekkie letnie warzywo zostało stworzone do takich właśnie sposobów podawania.
smakosze.pl, 2024-08-02 18:55:02
2024-08-02 18:55:02
33 Ten deser w pucharkach jest 100 razy lepszy, niż ciasto. Zachwyca malinowym smakiem i nie wymaga pieczenia
smakosze.pl
Oto ekspresowy przepis na deser owocowy. Przygotowany z łatwo dostępnych składników, jest świetną alternatywą dla praco- i czasochłonnych ciast. Jest za to równie, a może nawet bardziej efektowny. Po sobotnim obiedzie nie ma niczego lepszego.
smakosze.pl, 2024-08-24 14:23:52
2024-08-24 14:23:52
22 Już nie jarzynowa, natychmiast o niej zapomnij. Ta sałatka jest 100 razy lepsza
smakosze.pl
Sałatka jarzynowa od zawsze była hitem na polskich stołach. Jednak zdeklasowała ją sałatka, która rewelacyjnie wygląda i jeszcze lepiej smakuje. Każdy, kto jej spróbuje, poprosi o przepis. Receptura jest warta polecenia. 
smakosze.pl, 2024-09-14 20:10:03
2024-09-14 20:10:03
9 Zapomnij o beczce. Ten sposób kiszenia kapusty jest 100 razy lepszy
smakosze.pl
Kiszona kapusta jest ulubionym dodatkiem obiadowym wszystkich Polaków. Czas na kiszenie, ale zapomnij, aby robić to w beczce. Istnieje znacznie lepszy sposób. Poznaj go, a kapustę będziesz przygotowywać tylko tą metodą. Dokładną instrukcję znajdziesz...
smakosze.pl, 2024-09-20 06:18:02
2024-09-20 06:18:02
5 Zapomnij o gotowaniu kapusty na gołąbki. Jest 100 razy lepszy sposób
smakosze.pl
O tym sposobie na przygotowanie kapusty na gołąbki mówi się od czasu do czasu. Jednak co innego o nim słyszeć, a co innego – zobaczyć. Oto jak bez bałaganu zmiękczyć liście przed faszerowaniem.
smakosze.pl, 2024-11-03 16:41:04
2024-11-03 16:41:04
33 Sposób na tę turecką jajecznicę poznałem na wakacjach. Smakuje mi 100 razy bardziej, niż klasyczna
smakosze.pl
Są osoby, którym jajecznica z pomidorami nie mieści się w głowie. Jednak bardzo mało takich osób spotkamy w Turcji, gdzie są one nieodłącznym składnikiem tradycyjnej jajecznej potrawy. Oto menemen, czyli turecka jajecznica.
smakosze.pl, 2024-07-29 09:28:03
2024-07-29 09:28:03
29 Ogórki do obiadu podaję zawsze z tym sosem. Smakują mi 100 razy bardziej, niż mizeria
smakosze.pl
Jeśli lubisz mizerię, to poznaj przepis na ogórki z wybornym sosem. Robię go z aromatycznych i zdrowych składników. Ogórki w takim wydaniu kuszą smakiem i są dużo lepsze od tradycyjnej mizerii. 
smakosze.pl, 2024-08-05 17:28:03
2024-08-05 17:28:03
32 Już nigdy nie zrobię klasycznych kotletów z mięsa mielonego. Ten przepis pasuje mi 100 razy bardziej
smakosze.pl
Ten przepis pozwala wydobyć niezwykłe właściwości zwykłego mięsa mielonego. Zmienia je bowiem w pieczeń, którą przygotowuje się banalnie, ale która na stole wygląda obłędnie. Tak też zresztą smakuje.
smakosze.pl, 2024-08-15 08:36:03
2024-08-15 08:36:03
27 Sprawdziłem, jak robią mizerię w restauracji. Teraz podaję ją 100 razy lepiej, przepis na medal
smakosze.pl
Myśląc o kotletach schabowych lub mielonych na obiad, od razu przychodzi mi do głowy również mizeria. Bez tego dodatku posiłek wydaje mi się zwyczajnie niepełny.Od lat robiłem najprostszą możliwą wersję - ogórki ze śmietaną i odrobiną cukru. Ostatnio...
smakosze.pl, 2024-08-31 13:38:03
2024-08-31 13:38:03
27 Zamiast schabu użyłam zaskakującego mięsa. Kotlety wyszły 100 razy lepsze niż zwykłe
smakosze.pl
Kotlety zajmują szczególne miejsce w moim jadłospisie. Zwykle przyrządzałam je ze schabu, jednak ostatnio przyrządzam je z innego mięsa. Wychodzą soczyste jak nigdy dotąd, dlatego polecam ten sprawdzony przepis. 
smakosze.pl, 2024-09-07 14:03:02
2024-09-07 14:03:02