Drobiowe pulpeciki uwielbiają dzieci, ale i dorośli nie odmawiają nigdy dokładki. To jeden z przepisów, który warto mieć w zanadrzu, gdy nie wiemy, co zjeść na obiad. Mięsne kulki z kremowym purée i delikatnym sosem śmietankowym są idealną odpowiedzią na odwieczne "co jemy?".
Ilość odsłon: 19
źródło: https://pysznosci.pl/od-kiedy-znam-ten-przepis-nie-robie-pulpetow-inaczej-z-aksamitnym-puree-i-smietankowym-sosem-smakuja-oblednie,7059617630133056a
kategoria: rozrywka, 2024-08-18 09:04:01
Inne znaleziska:
Odkąd znam ten przepis, nie przyrządzam kalafiora inaczej. Jest idealny na obiad i kolację
smakosze.pl
Ten przepis wsadza kij w mrowisko. Są tacy, którzy rozdzierać będą szata, bo oto kala się świętą polszczyznę używając słów opisujących mięso do bezmięsnych potraw. Ale w czym zmienia to fakt, że stek z kalafiora jest po prostu pyszny?
smakosze.pl, 2024-09-04 18:12:03
2024-09-04 18:12:03
To najlepszy przepis z bakłażanem, jaki znam. Tacosy smakują obłędnie
pysznosci.pl
Bakłażanami zajadają się Włosi, ale w Polsce zdecydowanie przegrywa ze znacznie popularniejszą cukinią. Jeśli brakuje ci pomysłu, jak wykorzystać oberżynę w kuchni, ten przepis sprawi, że w sklepach będziesz wypatrywać tego warzywa podczas każdych za...
pysznosci.pl, 2024-09-08 12:56:03
2024-09-08 12:56:03
Najlepszy przepis na paprykę, jaki znam. Zalewa to mistrzostwo świata
smakosze.pl
Przyrządzasz paprykę na zimę? W takim razie poznaj przepis na najlepszą paprykę marynowaną. Zalewa jest przepyszna i w moim domu zyskała już całe grono miłośników. Papryka marynowana z miodem i innymi pysznymi składnikami nie ma sobie równych. 
smakosze.pl, 2024-09-17 12:05:03
2024-09-17 12:05:03
Twarde masło nie jest problemem, od kiedy znam tę sztuczkę. To tak proste, jak genialne
smakosze.pl
Nie ma kuchni bez masła – to prawda zarówno dosłownie, jak i w przenośni. Jednak, zwłaszcza w upały, trzeba trzymać je w lodówce. A to powoduje problemy,  który rozwiązania musimy znajdować.
smakosze.pl, 2024-09-13 06:02:05
2024-09-13 06:02:05
Ten przepis na gulasz mam od kucharki weselnej. Goście zawsze błagają ją o przepis
smakosze.pl
Sezon na wesela trwa w najlepsze. W tym roku prawdziwym hitem okazał się gulasz. Nam udało się, zdobyć przepis na to danie od weselnej kucharki. Poznaj go i zrób na obiad. Rodzina będzie zachwycona, bo gulasz jeszcze nigdy nie był tak smaczny. 
smakosze.pl, 2024-08-15 19:14:02
2024-08-15 19:14:02
Kamala Harris uderza w Donalda Trumpa: Znam ten typ człowieka
polsatnews.pl
- Jako prokurator generalny walczyłam z przestępcami, którzy wykorzystywali kobiety, naciągaczami oraz oszustami, którzy łamali zasady dla własnych korzyści. Uwierzcie mi więc: znam typ człowieka, jakim jest Donald Trump - powiedziała Kamala Harris p...
polsatnews.pl, 2024-07-23 23:49:01
2024-07-23 23:49:01
Odkąd znam ten patent, nie robię rosołu inaczej. Ilość smaku i aromatu jest niesamowita
pysznosci.pl
Rosół to zupa, której absolutnie nie trzeba nikomu przedstawiać. Króluje na rodzinnych spotkaniach, rozpoczyna weselną zabawę i ratuje, gdy dopadnie nas syndrom dnia poprzedniego. Jeśli do tej pory nie udawało ci się ugotować idealnego wywaru, ten pr...
pysznosci.pl, 2024-08-14 10:37:01
2024-08-14 10:37:01
Odkąd znam ten patent, w mojej kuchni nie marnuje się ani gram pietruszki
pysznosci.pl
Lubisz dodawać pietruszkę do wielu dań? Ale z drugiej strony masz problem z jej przechowywaniem? Czy istnieje jakiś złoty środek, który można tu zastosować? Już tłumaczę!
pysznosci.pl, 2024-08-31 18:26:02
2024-08-31 18:26:02
Ten aparat pokochało wielu fanów fotografii i wcale im się nie dziwię, bo w tej cenie nie znam lepszego sprzętu niż Panasonic DMC-G7K Lumix
gry-online.pl
Kupując aparat Panasonic DMC-G7K Lumix wraz z obiektywem H-FS1442A 14–42 mm, będziecie cieszyć się zdjęciami upamiętniającymi ulotne chwile z Waszej codzienności, a przy tym zaoszczędzicie pieniądze, które możecie przeznaczyć na poszerzenie swojej wi...
gry-online.pl, 2024-09-15 10:04:02
2024-09-15 10:04:02
Podsmażam pieczarki i dodaję żelatynę. Nie znam lepszej przekąski na upały
smakosze.pl
W upalne dni apetyt nie dopisuje. Na szczęście znalazłem przepis, który przychodzi mi z pomocą w takich sytuacjach. Łączę pieczarki z żelatyną i mam pyszną przekąskę na zimno. Nie wyobrażam już sobie bez niej sezonu letniego.
smakosze.pl, 2024-07-26 10:30:03
2024-07-26 10:30:03