Steffen Möller przed laty cieszył się dużą popularnością w Polsce. Pojawiał się w programach rozrywkowych, a także grał w “M jak miłość”, ostatecznie jednak zniknął z ekranów i wyjechał z Polski. Dlaczego podjął taką decyzję? Okazuje się, że nie była...
Kibice z Katowic stęsknili się za ekstraklasowym Śląskim Klasykiem, przebojem, którego nie grano od dawna. Odpalenie starej płyty w gramofonie faktycznie wywołało łezkę w oku, ale niekoniecznie z powodu nostalgii. Lukas Podolski w trymiga wybił GieKS...
"Ktoś, gdzieś" to nie jest typowy serial. Nie ma tu pościgów, wielkich romansów, pierwszoligowych gwiazd i skandali. A jednak każdego, kto obejrzał choć jeden odcinek, łapie za serce. "Istnieją miejsca i ludzie, o których nie kręci się filmów i seria...
Nie wiesz, jaki deser przygotować latem? Poznaj przepis cenionego Tomasza Strzelczyka i zrób sernik bez pieczenia. Zaskoczy nie tylko smakiem, ale i lekkością. Wielu łasuchów twierdzi, że ciasto jest lepsze niż lody. Zrób je dzisiaj, a zaskoczysz cał...
Conrado Moreno, znany z programu "Europa da się lubić", zdobył ogromną popularność dzięki swojemu charyzmatycznemu występowi. Jak dziś wygląda tak bardzo lubiany Hiszpan i czym się zajmuje?
Chrupiące bieszczadzkie placki z kiszonej kapusty, czyli fuczki, to propozycja idealna na okres jesienno-zimowy, stanowiąca doskonałą alternatywę dla tradycyjnych placków ziemniaczanych. Wystarczy połączyć ciasto naleśnikowe z kiszoną kapustą. Efekt...
Małgorzata Ostrowska, znana piosenkarka rockowa, pojawiła się w "Dzień Dobry TVN" - jednak tym razem nie wystąpiła w programie tylko jako artystka, a uświetniła swoją osobą kulinarny kącik, podpowiadając widzom, jak przygotować smaczne przetwory na z...
Jakub Kuroń, utalentowany dziedzic jednego z najbardziej kulinarnych nazwisk w Polsce, pokazał swój sposób na placki ziemniaczane. Z tym przepisem wychodzą zawsze, a nie ma się przy czym napracować.
Pizza to jedno z dań, które znają niemal wszyscy. Zachwycać się można cienką neapolitańską, skusić na rzymską na kawałki lub zaszaleć z grubą, pełną sera pizzą amerykańską. Julia Kamińska stawia jednak na jeszcze inną odsłonę tego dania.
Halloween to czas, kiedy na stołach królują straszne i nietypowe przekąski. Jedna z pasjonatek gotowania podzieliła się pomysłem na naprawdę nietypowy obiad – łapy kurczaka serwowane niczym wyjęte z horroru. Choć dla niektórych mogą wydawać się przer...