Jakub Kuroń, utalentowany dziedzic jednego z najbardziej kulinarnych nazwisk w Polsce, pokazał swój sposób na placki ziemniaczane. Z tym przepisem wychodzą zawsze, a nie ma się przy czym napracować.
Cukinia to jedno z ulubionych warzyw początkujących ogrodników, bo niemal u każdego co roku jest wysyp sporej wielkości okazów. Jej uniwersalny smak sprawi, że zamienić ją można w wiele wytrawnych i słodkich pyszności. Jednym z przepisów, który pomoż...
Zupa fasolowa to jedno z najbardziej pożywnych dań w swojej kategorii. Ale Jasiek Kuroń pokazał ją od nowej strony. Z jego przepisem jest niezwykle smaczna, a przy tym szybsza w przygotowaniu.
Placki są daniem, które często gości na naszych stołach. Robimy je zwykle z cukinii i ziemniaków. Jednak Robert Makłowicz sięga po zupełnie inne warzywo. Efekt jest pyszny, dlatego polecamy ten przepis.
Kibice z Katowic stęsknili się za ekstraklasowym Śląskim Klasykiem, przebojem, którego nie grano od dawna. Odpalenie starej płyty w gramofonie faktycznie wywołało łezkę w oku, ale niekoniecznie z powodu nostalgii. Lukas Podolski w trymiga wybił GieKS...
Idealne placki ziemniaczane to przede wszystkim chrupiące placki ziemniaczane. Jeśli do tej pory nie wychodziły ci tak, jak byś chciał, spieszeymy z pomocą. Aby osiągnąć taki efekt, należy pamiętać o kilku kluczowych elementach oraz zastosować jeden...
Co podać na obiad? Przygotuj chrupiące placki ziemniaczane. Zrobisz je dzięki wyjątkowej metodzie tarcia ziemniaków. Efekt zachwyci i sprawi, że placki ziemniaczane zjesz z prawdziwym apetytem.
Placki z cukinii to pyszne i pożywne danie, które doskonale sprawdzi się zarówno jako przekąska, jak i danie główne. Tradycyjnie przygotowywane z dodatkiem mąki, mogą być ciężkostrawne i kaloryczne. Jednak istnieje sposób, aby cieszyć się ich smakiem...
Kto nie je placków ziemniaczanych z cukrem, ten wie, że najlepszy dodatek to mięsny sos. Pyszny gulasz w tym wydaniu po prostu rozpływa się w ustach. Sprzedaję ci patent na najlepszą jednogarnkową potrawkę do placków ziemniaczanych.
Placki z cukinii? Latem można jeść je na okrągło i wcale nie tylko na obiad. Jednak choć ich głównym składnikiem jest delikatne i lekkie warzywo, są smażone i często podawane ze śmietaną. Pysznie, ale wcale niekoniecznie dietetycznie. Jednak można pr...