Surówka colesław jest smaczna i pasuje do wielu dań. Z przepisu od znajomego kucharza zawsze wychodzi smaczna. Rodzina twierdzi, że nawet w restauracjach takiej nie podają. Sprawdźcie, co jest jej sekretem.
Szukasz inspiracji na prosty obiad? Poznaj przepis i przygotuj przepyszny posiłek dla całej rodziny. Kapusta w połączeniu z mięsem mielonym jeszcze nigdy nie smakowała aż tak dobrze. Smak całego dania zachwyci cię tak bardzo, że będziesz przygotowywa...
Jeśli lubisz ciekawe przepisy, to ten właśnie jest dla ciebie. Wystarczy, że wrzucisz majonez do wrzątku, a już wkrótce powstanie pyszne danie z apetycznym farszem. Pieczenie nigdy nie było tak proste i przyjemne.
Samochód dostawczy, wyładowany po brzegi słoikami z majonezem, przewrócił się na autostradzie. Ruch na trasie został wstrzymany. Na miejscu lądował śmigłowiec Lotniczego Pogotowia Ratunkowego.
Domowy majonez może być nie tylko smaczniejszy, ale i zdrowszy niż jego sklepowy odpowiednik. Magda Gessler, ceniona restauratorka i gwiazda telewizyjna, podzieliła się swoim sprawdzonym przepisem na ten popularny dodatek. Zrobisz go w pięć minut.
Gdy żar leje się z nieba, to warto przyrządzić lekki obiad na upały. Korzystam z tego przepisu i podaję młodą kapustę z dodatkami. Raz-dwa i smaczne danie trafia na mój stół.
Tomasz Strzelczyk pokazał swój sposób na młodą kapustą. Z jego przepisu zachwyca smakiem oraz aromatem. Przebija nawet tę zasmażaną. Zrób i przekonaj się sama, jaka jest pyszna. Podana do obiadu zachwyci każdego smakosza.
Gołąbki to jedno z dań, które kojarzy się z tradycyjną kuchnią i ciepłem domowego ogniska. Na dobre zakorzeniły się już w całej Polsce, chociaż nie brakuje różnych odsłon i połączeń. Mieszkańcy województwa lubuskiego mają swój regionalny przysmak z n...
Kurczak i kapusta mogą stanowić smaczne połączenie. Ostatnio z tych produktów przyrządzam obiad, który po prostu uwielbiam. Udka kurczaka kładę na plastry kapusty, a resztę robi już piekarnik. Wychodzi danie, któremu nie brakuje smaku.
Przepisy na surówki mogą wydawać się banalne. To w końcu łączenie kilku składników i czasem zalewanie jakimś płynem. Jednak diabeł tkwi w szczegółach i warto podpatrywać idealne, a czasem nieoczekiwane kompozycje smaków, takie jak przedstawiona w tym...
Ten przepis to radykalne uproszczenie konceptu gołąbków. Przygotowujemy je w postaci zapiekanki. Dostajemy więc wszystko, czego można oczekiwać od tego mięsno-kapuścianego przysmaku, ale bez kuchennego trudu.