9 Latem gotuję ją niemal codziennie. Przepis na zupę warzywną mam od swojej babci
Wiele jest na świecie rzeczy pysznych, ale wśród nich mało jest zdrowszych niż zupa ze świeżych warzyw. Ten przepis mojej babci pozwala przygotować ją właśnie taką. Chwytajmy się chwili, kiedy warzywa są w sklepach tanie, wszechobecne i pełne smaku.
Ilość odsłon: 9
źródło: https://smakosze.pl/latem-gotuje-ja-niemal-codziennie-przepis-na-zupe-warzywna-mam-od-swojej-babci-pb-mp-140724
kategoria: informacje, 2024-07-14 15:09:03
Inne znaleziska:
12 Żadne kiszonki. Latem ogórkową gotuję inaczej, wszyscy ją uwielbiają
smakosze.pl
Zwykle zupę ogórkową gotuję tradycyjnie z ogórków kiszonych. Natomiast, gdy nadchodzi lato, zmieniam swoje przyzwyczajenia. Przyrządzam zupę w sposób, który daje pyszny efekt. Każdy prosi o dokładkę tej wybornej zupy ogórkowej ze świeżych ogórków. 
smakosze.pl, 2024-08-02 23:13:02
2024-08-02 23:13:02
17 Wcześniej nie wiedziałem, że z tego warzywa robi się zupę. Teraz mógłbym ją jeść niemal codziennie
smakosze.pl
Ugotowałaś już wszystkie zupy i nie wiesz już, czym zaskoczyć rodzinę? Zrób ją z jednego zaskakującego warzywa, o którym nigdy byś nie pomyślała. Poznaj przepis oraz główny składnik zupy i ugotuj ją nawet dzisiaj. To banalnie proste, a smak zostanie...
smakosze.pl, 2024-07-04 11:03:02
2024-07-04 11:03:02
8 Gdy żona gotuje ziemniaki – Ludzie, którzy mieli bardzo zły dzień
joemonster.org
Pech właśnie dosięgnął kolejnych wybrańców. Co tym razem poszło nie tak? Zobacz. …
joemonster.org, 2024-07-16 22:28:02
2024-07-16 22:28:02
10 Mama pięcioraczków z Horyńca zdradziła, co gotuje rodzinie w Tajlandii. Co kupiła na targu?
edziecko.pl
Dominika i Vincent Clarke znani są w sieci jako rodzice pięcioraczków, które przyszły na świat w 2023 roku i od razu stały się sensacją. Dzieci otrzymały imiona: Charles Patrick, Henry James, Elisabeth May, Evangeline Rose oraz Arianna Daisy. Niestet...
edziecko.pl, 2024-07-17 14:38:04
2024-07-17 14:38:04
13 Gotuję leczo i zawsze dorzucam ten owoc. Lepszej wersji nie znalazłam
pysznosci.pl
Leczo to danie, które zna każdy miłośnik kuchni. Aromatyczne, pełne warzyw i smaku, idealnie nadaje się na obiad czy kolację. Ale co powiesz na dodanie do tradycyjnego leczo jednego nieoczywistego składnika, który sprawi, że to danie stanie się jeszc...
pysznosci.pl, 2024-07-20 17:57:02
2024-07-20 17:57:02
6 Zalewam wodą i gotuję z cukrem. Nie ma lepszego dodatku do deserów i mięs
pysznosci.pl
Świetnie komponuje się z lodami czy budyniem, doda smaku omletowi lub naleśnikowi, będzie też pysznym towarzyszem pasztetu albo grillowanego mięsa. Warto wykorzystać sezon agrestowy i przygotować z tych soczystych owoców konfiturę.
pysznosci.pl, 2024-07-22 11:25:01
2024-07-22 11:25:01
16 Gotuję wodę w garnku i dokładam folię aluminiową. Żałuję, że wcześniej tego nie znałem
smakosze.pl
Oto jeden z najskuteczniejszych sposobów na przypalone od zewnątrz garnki i patelnie. Wystarczy zanurzyć je w wodzie z kilkoma łatwo dostępnymi składnikami. Mogą okazać się skuteczniejsze niż większość kupnych preparatów.
smakosze.pl, 2024-07-27 12:32:04
2024-07-27 12:32:04
10 Rosół gotuję według zasady 2:3. Zawsze wychodzi idealny
smakosze.pl
Rosół jest jednym z tych dań, bez których nie wyobrażamy sobie rodzimej kuchni. Aromatyczny, treściwy wywar z mięsa i warzyw to jedna z ulubionych potraw Polaków. Niestety nie zawsze smakuje on tak, jakbyśmy tego chcieli.Od lat stosuję metodę 2:3, dz...
smakosze.pl, 2024-08-01 15:40:02
2024-08-01 15:40:02
13 Od tradycyjnych różnią się jednym dodatkiem. Tomasz Jakubiak pokazał, jak gotuje flaki po warszawsku
pysznosci.pl
Flaki, ta tradycyjna polska zupa, od lat podbija podniebienia smakoszy. Jednak czy każdy wie, co tak naprawdę wyróżnia flaki po warszawsku? Słynny kucharz, Tomasz Jakubiak, zdradził swój sekretny składnik, który dodaje tej potrawie wyjątkowego charak...
pysznosci.pl, 2024-08-08 10:59:02
2024-08-08 10:59:02
5 Ta zupa jest 100 razy smaczniejsza od jarzynowej. Gotuję ją od razu na 2 dni
smakosze.pl
W sierpniu cukinia to niekwestionowana królowa stołów. Wszyscy, którzy szukają urozmaicenia od leczo i faszerowanej, mogą spróbować tej świetnej cukiniowej zupy. Prawdziwy kawałek lata w garnku.
smakosze.pl, 2024-08-11 20:09:04
2024-08-11 20:09:04