Co podać na deser? Często przyrządzam  doskonałe ciasta francuskie z brzoskwinią. Przepis blogerki kulinarnej Ani Zyśk gwarantuje pyszny efekt na talerzu. Będzie w sam raz na początek roku. 
Ilość odsłon: 11
źródło: https://smakosze.pl/wez-ciasto-francuskie-i-uloz-na-nim-biszkopty-i-brzoskwinie-nie-znam-prostszego-przepisu-na-deser-kr-md-040125
dodano: 2025-01-04 14:51:03
Inne znaleziska:
Weź ciasto francuskie, budyń i brzoskwinie. Ciasto Napoleona jest hitem
smakosze.pl
Prosty przepis na ciasto inspirowane klasyczną francuską napoleonką. Przygotowany z łatwo dostępnych składników szybki deser przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom słodyczy. Wzbogacona brzoskwiniami z puszki, taka szybka kremówka jest świetnym trze...
smakosze.pl, 2024-09-22 13:16:04
2024-09-22 13:16:04
Posmaruj ciasto francuskie kremem i ułóż maliny. Rodzina ciągle prosi mnie o ten deser
smakosze.pl
Ciasto francuskie upraszcza i przyspiesza przygotowanie każdego deseru. W tym szybkim przepisie za cenę zaledwie kilku ruchów w kuchni otrzymujemy malinowe ciasto, jednocześnie chrupiące i soczyste, a dl tego słodkie i kwaśne.
smakosze.pl, 2024-07-31 21:20:04
2024-07-31 21:20:04
Weź ciasto francuskie, owiń nim łyżki i wstaw do piekarnika. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
smakosze.pl
Zjadłbyś coś pysznego? Weź ciasto francuskie, owiń nim łyżki i wstaw do piekarnika. Wyjdzie deser, że palce lizać. Czegoś, tak dobrego na pewno się nie spodziewałeś, dlatego wypróbuj ten przepis. 
smakosze.pl, 2024-07-06 21:40:02
2024-07-06 21:40:02
Weź szynkę, ser i jajko i zawiń w ciasto francuskie. Rodzina wciąż mnie prosi o taką kolację
smakosze.pl
Kilka prostych składników zapieczonych w cieście francuskim to jeden z nietypowych pomysłów na kolację. Spośród przepisów tego typu wyróżnia go nietypowe użycie jajka. Ten podstawowy produkt naszej kuchni sprawdza się tu doskonale.
smakosze.pl, 2024-08-27 18:41:03
2024-08-27 18:41:03
Weź ciasto francuskie i połóż na nim cebulę. Efekt końcowy nie mieści się w głowie
smakosze.pl
Jeśli masz w domu cebule i ciasto francuskie, to świetnie trafiłaś. Za chwilę przekonasz się, co stanie się, gdy położysz jedno na drugie. Aż trudno uwierzyć, że z tak prostej czynności powstaje prawdziwe cudo. Gotowa na kulinarne uniesienie? Zaczyna...
smakosze.pl, 2024-09-04 16:08:03
2024-09-04 16:08:03
Weź ciasto francuskie i jabłka. Cała rodzina pokocha ten deser
smakosze.pl
Ten szybki deser z ciasta francuskiego ma całkiem niezły skład, bo większość jego składników to po prostu jabłko. Zapieczony owoc często bywa na naszych stołach, ale rzadko w takiej postaci. Przepis sprawdzi się zarówno we wczesnojesienne popołudnie,...
smakosze.pl, 2024-09-17 19:49:03
2024-09-17 19:49:03
Weź ciasto francuskie i owiń wokół łyżek. Ten deser zrobisz w 30 minut
smakosze.pl
Ciasto francuskie jest niesamowicie uniwersalnym produktem. Można z niego zrobić zarówno deser na słodko, jak i przekąskę na słono. Tym razem mamy przepis na tę pierwszą opcję, który z pewnością Was zadowoli. Robi się ten deser w sposób nietypowy, al...
smakosze.pl, 2025-03-04 10:18:02
2025-03-04 10:18:02
Usmaż jajecznicę i weź ciasto francuskie. To śniadanie zasługuje na medal
smakosze.pl
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia i kluczowe jest to, aby z samego rana zjeść pożywnego i pełnowartościowego. Istnieje wiele przepisów na bardzo smakowite posiłki, które dodadzą nam energii na dalszą część dnia. Co warto zjeść? Przedstawiamy Wa...
smakosze.pl, 2025-03-21 09:16:02
2025-03-21 09:16:02
Weź śliwki, pokrój i ułóż na cieście francuskim. Ten przepis to hit w moim domu
smakosze.pl
Nie masz pomysłu na deser? Poznaj przepis i przygotuj tę słodką przekąskę. Śliwki w połączeniu z ciastem francuskim jeszcze nigdy nie smakowały tak dobrze. Czytaj dalej, a dowiesz się, jak to zrobić. 
smakosze.pl, 2024-08-22 09:02:03
2024-08-22 09:02:03
Weź żółtka jaj i ułóż je w soli. Nagroda Nobla za ten patent to mało
smakosze.pl
Dziś pokażę ci sposób na coś naprawdę wyjątkowego. Istnieje bowiem duża szansa, że tego sposobu na jajka jeszcze nie widziałaś. Wymaga nieco cierpliwości, za to minimalnej ilości pracy i składników. Warto mieć ten specjał w swojej kuchni, bo bosko po...
smakosze.pl, 2024-08-29 18:29:03
2024-08-29 18:29:03