Chrupiąca, słodko-kwaśna i niezwykle aromatyczna – surówka z pora i jabłka to prawdziwe odkrycie dla każdego miłośnika zdrowej i smacznej kuchni. Choć mizeria wciąż króluje na polskich stołach, to właśnie ta prosta sałatka ma szansę ją zdetronizować....
Z pewnością zechcesz ją zrobić ponownie tę surówkę. Jest pożywna i smaczna, a jej wykonanie zajmuje zaledwie pięć minut. To idealna opcja, jeśli potrzebujesz przygotować coś na szybko przed obiadem lub przed nadejściem gości.
Mizeria najlepiej smakuje latem. Ta lubiana surówka z ogórków z dodatkiem śmietany wydaje się, że niczym nas już nie zaskoczy. Jednak mizeria Ewy Wachowicz zawiera składnik, który może budzić zdziwienie, ale jednocześnie dodaje pysznego smaku.
Kto powiedział, że mizeria musi być ciężka i tłusta? Ewa Wachowicz udowadnia, że ten tradycyjny dodatek do obiadu może być lekki, orzeźwiający i pełen smaku. Jej przepis na mizerię to prawdziwa rewolucja w polskiej kuchni!
Czy w domu da się zrobić surówkę lepszą niż w restauracji? Jak najbardziej! Przyrządzam ją z kapusty, a ten smak potrafi zdrowo uzależnić. Przepis znanego kucharza na surówkę z kapusty jest wart polecenia.
Surówka z selera jest wyśmienitym dodatkiem do wszelkiego rodzaju mięs. Dzięki temu prostemu przepisowi przyrządzisz ją w mgnieniu oka. Gwarantuję, że pyszna i zdrowa surówka z selera będzie smakować całej rodzinie.
Warzywny dodatek do nieodłączny składnik obiadu. Dlatego dzielę się przepisem na surówkę z marchewki jak z restauracji. Czytaj dalej, a poznasz przepis, z którego przygotujesz ją w łatwy i szybki sposób. Z nią obiad będzie smaczny jak nigdy.
Surówka do obiadu jest smacznym i zdrowym uzupełnieniem posiłku. Zrób ją w prosty sposób. Pyszne składniki wymieszaj z porem i jabłkiem. Dzięki temu kultowa surówka z pora będzie miała jeszcze więcej smaku niż zwykle.
Zapada w pamięć, choć jest prosta i niewymagająca. Surówkę z kapusty i ogórka małosolnego robię w każdy weekend do rodzinnego obiadu. I mimo że wszyscy już znają smak tego specjału, za każdym razem zachwycają się nim, jakby kosztowali go pierwszy raz...
Czasami surówki w chińskich barach są znacznie lepsze niż dania główne. Trzeba przyznać, że Azjaci przygotowują je po mistrzowsku. Wystarczy kilka tanich składników, a smak jest niezapomniany. Pasują do wielu dań. Szef kuchni zdradził mi, w czym tkwi...