wMeritum.pl W branży gastronomicznej nie ma miejsca na kompromisy – codzienna praca w restauracji, hotelu czy barze wymaga sprzętu, który sprosta intensywnemu użytkowaniu. Sztućce do codziennego użytku muszą łączyć w sobie trwałość, estetykę i funkcjonalność, a jednocześnie pozostawać korzystne ceno...
Ilość odsłon: 13
źródło: https://wmeritum.pl/sztucce-wybor-branzy/424535
dodano: 2025-06-03 18:59:08
Inne znaleziska:
Posmaruj tym sztućce. Rdza zniknie raz na zawsze!
shareinfo.pl
Sztućce są ważnym elementem codziennego użytku. Bez nich nakrycie stołu byłoby niekompletne. Wszystkie rodzaje łyżeczek, widelców czy noży mogą stopniowo matowieć, a dodatkowo pokryje je osad i rdza. Poznaj świetny domowy patent na odnowienie komplet...
shareinfo.pl, 2025-06-04 14:50:09
2025-06-04 14:50:09
O Papieżu Franciszku: Ewangelię przenosił do codziennego życia, ogniem wypalił korupcję
feedburner.com
O Papieżu Franciszku: Żył Ewangelią, ogniem wypalił korupcję Papież Franciszek. Wypalił korupcję, żył Ewangelią
feedburner.com, 2025-04-22 15:18:05
2025-04-22 15:18:05
Czy Islandia jest eko? Fakty o ekologii z codziennego życia na wyspie.
naszaislandia.pl
Islandczycy mają dość świadome podejście do ekologii, co wynika zarówno z unikalnego położenia na mapie świata Islandii, jak i ich... Artykuł Czy Islandia jest eko? Fakty o ekologii z codziennego życia na wyspie. pochodzi z serwisu Nasza Islandia.
naszaislandia.pl, 2025-05-25 16:12:04
2025-05-25 16:12:04
Zdradziła, jak wygląda praca w gastronomii na Open'erze.
pysznosci.pl
Początek lipca to czas, kiedy Gdynia zapełnia się festiwalowiczami, a mieszkańcy Trójmiasta borykać się muszą z korkami. Wszystko przez odbywający się od 18 lat Open'er. Jednak nie wszyscy przyjechali tam, by się tylko bawić. Dla niektórych to świetn...
pysznosci.pl, 2024-07-05 20:43:03
2024-07-05 20:43:03
Jej cięty język i kulinarne triki pokochały miliony Polaków. Diwa polskiej gastronomii kończy 71 lat
pysznosci.pl
Magda Gessler to niekwestionowana diwa polskiej sceny gastronomicznej. Od 14 lat przeprowadza rewolucje w restauracjach, ocenia kucharzy amatorów, a na swoim instagramowym profilu dzieli się kulisami życia prywatnego. Można ją kochać, można za nią ni...
pysznosci.pl, 2024-07-10 12:29:02
2024-07-10 12:29:02
Kobieca strona gastronomii z okazji 8 marca
raportrestauratora.pl
8 marca świętujemy Międzynarodowy Dzień Kobiet. Z tej okazji nasza redakcja podjęła próbę opisania kobiecej strony polskiej gastronomii. Ta nadal jest zmaskulinizowana, choć od czasu do czasu pojawiają się wielkie nazwiska kobiece, które walczą o zap...
raportrestauratora.pl, 2025-03-09 08:03:04
2025-03-09 08:03:04
Święto gastronomii w Lublinie
raportrestauratora.pl
W zeszłym tygodniu w Lublinie odbyły się „Targi Smaku i Inspiracji” zorganizowane przez firmę Bidfood. Wydarzenie przyciągnęło ponad 600 gości. Targi obfitowały w stoiska, na których eksperci dzielili się wiedzą z kluczowych dla gastronomii obszarów....
raportrestauratora.pl, 2025-03-18 16:04:06
2025-03-18 16:04:06
Nowe miejsce dla gastronomii w Krakowie
propertynews.pl
Galeria Solvay Park wzbogaciła swoją ofertę o nowy salon M&M Gastro.
propertynews.pl, 2025-05-16 20:58:06
2025-05-16 20:58:06
Rzeczywistość biznesowa w gastronomii – „Trudne czasy, ale walczymy”
raportrestauratora.pl
Trudne czasy, ale walczymy, rok gorszy niż poprzedni, ale nadal zysk, jest trudniej, ale dajemy radę – polscy restauratorzy tak komentują rzeczywistość biznesową AD 2025. Są odważni i bezkompromisowi. Udowodnili to podczas konferencji MADE FOR Restau...
raportrestauratora.pl, 2025-06-03 20:28:11
2025-06-03 20:28:11
Systemowa przemoc we francuskiej gastronomii. Co ujawniła książka dziennikarki?
kobieta.rp.pl
„Francja ogłosiła się najlepszą gastronomią na świecie i wierzy, że musi utrzymać swoją pozycję, bez względu na koszty” – ocenia Nora Bouazzouni i dodaje, że za tym mitem rozgrywają się dramaty pracowników, którzy stali się niewidzialni.
kobieta.rp.pl, 2025-06-04 10:44:04
2025-06-04 10:44:04