– Rynek pieczywa chrupkiego w Polsce systematycznie rośnie, choć należy do segmentów wymagających dużej konsekwencji i innowacyjności – mówi nam Dawid Jackowski, dyrektor operacyjny firmy Tovago, produkującej pieczywo chrupkie.
źródło: https://www.portalspozywczy.pl/zboza/wiadomosci/fenomen-pieczywa-chrupkiego-oto-trendy-ktore-napedzaja-te-kategorie-wywiad,279914.html
dodano: 2025-08-19 17:28:05
Inne znaleziska:
Producent pieczywa rozbuduje zakład za 70 mln zł
portalspozywczy.pl
Dan Cake Polonia – producent wyrobów piekarniczo-cukierniczych, planuje rozbudowę i modernizację zakładu w Chrzanowie. Wartość planowanej inwestycji wynosi 70 milionów złotych.
portalspozywczy.pl, 2025-07-21 15:45:05
2025-07-21 15:45:05
Kajzerka pójdzie w odstawkę. To pyszna alternatywa dla pszennego pieczywa
pysznosci.pl
Chleb kukurydziany to doskonała opcja dla osób z nietolerancją glutenu. Bogaty w witaminy i minerały, wspiera zdrowie oczu i układ pokarmowy. Dlaczego warto włączyć go do swojej diety?
pysznosci.pl, 2025-08-30 06:51:04
2025-08-30 06:51:04
Meksykańska salsa idealna do pieczywa. Z 1 dodatkiem zamienia się w białkową bombę
pysznosci.pl
Pico de gallo w wersji z tofu to propozycja, której mało kto się spodziewa, a smakuje naprawdę genialnie. Tradycyjna meksykańska salsa znana jest z prostoty i świeżości, ale dodatek delikatnego tofu powoduje, że nabiera nowego wyrazu.
pysznosci.pl, 2025-08-30 14:53:05
2025-08-30 14:53:05
W piekarni zawsze wybieram te rodzaje pieczywa. Każdy dietetyk przyzna mi rację
pysznosci.pl
W piekarni często stajemy przed dylematem: który chleb wybrać, by był smaczny i naprawdę zdrowy? Jeśli zależy ci na najzdrowszym pieczywie, warto poznać kilka prostych zasad, które ułatwią wybór.
pysznosci.pl, 2025-09-04 08:09:09
2025-09-04 08:09:09
Inspirację podsunęła mi mama. PRL-owski klasyk robię w piątki jako smarowidło do pieczywa
pysznosci.pl
Masz ochotę na coś prostego i pysznego, co przygotujesz w kilka minut? Pasta awanturka to klasyka rodem z PRL-u, która znów podbija kuchnie. Sprawdź przepis na tę kultową pastę - idealną do świeżego chleba i idealną na piątkową kolację.
pysznosci.pl, 2025-09-12 08:44:08
2025-09-12 08:44:08
Używam do smarowania pieczywa zamiast margaryny i masła. Wspiera jelita i pracę mózgu
pysznosci.pl
Szukasz zdrowej i pysznej alternatywy dla masła i margaryny na kanapki? Pasta z orzechów włoskich to aromatyczne smarowidło, które nie tylko wspiera pracę jelit i mózgu, ale też doda twoim posiłkom wyjątkowego smaku.
pysznosci.pl, 2025-09-20 13:20:19
2025-09-20 13:20:19
Świetnie smakuje i pasuje do pieczywa. Z powodzeniem zastąpi każdą wędlinę na śniadanie
pysznosci.pl
Świetnie smakuje, jest pożywna i idealnie pasuje do świeżego pieczywa. Pasta z soczewicy to prosty sposób na śniadanie bez wędlin, które zaskoczy cię smakiem i kremową konsystencją. Przygotujesz ją w kilka minut, a jej aromat sprawi, że zwykła kanapk...
pysznosci.pl, 2025-10-23 19:30:17
2025-10-23 19:30:17
Trendy na jesień 2025 mogą niektórych zaskoczyć. Oto najmodniejsze płaszcze
interia.pl
Jesień 2025 zapowiada się wyjątkowo barwnie i odważnie. Projektanci odchodzą od klasycznych rozwiązań i proponują modę, która ma dodawać pewności siebie i poprawiać nastrój. W nadchodzącym sezonie płaszcze staną się nie tylko praktycznym okryciem, al...
interia.pl, 2025-09-02 21:41:04
2025-09-02 21:41:04
Cztery trendy, które przetasują HR. Oto, co nas czeka w 2026 roku
pulshr.pl
Sztuczna inteligencja jako partner działów HR, budowanie realnej wartości biznesowej i projektowanie doświadczeń pracowników zamiast pustych benefitów to cztery filary, na których według raportu „HR Trends 2026” SD Worx opierać się będzie HR w 2026 r...
pulshr.pl, 2025-11-27 21:42:04
2025-11-27 21:42:04
Kultowe smaki PRL: Fenomen barów mlecznych
superbiz.se.pl
Smak pierogów ruskich, leniwych z bułką tartą czy kotletów z fasoli pamięta każdy, kto stołował się w barach mlecznych. Ich rozkwit przypadł na PRL, a sekret ich popularności tkwił zarówno w tradycyjnym menu, jak i niskich cenach, na które wpływ miał...
superbiz.se.pl, 2025-07-20 06:35:08
2025-07-20 06:35:08