Ewa Wachowicz zdradziła swój sekret. Prowadząca programy kulinarne cieszy się niezmiennie młodym wyglądem. Okazuje się, że zawdzięcza go prostemu napojowi, który pija co rano. Wiemy, z jakiego składnika go przyrządza i zdradzimy ci go właśnie w tym artykule.
Jeden z popularnych polskich trunków — oryginalna wódka z trawą żubrową — nie może być sprzedawany w Stanach Zjednoczonych. Zakaz związany jest z jednym ze składników żubrówki - pisze Zielony Onet.
Myślałeś, że o zupie pomidorowej wiesz już wszystko? Przepis Ewy Wachowicz mimo to może cię zadziwić. Kucharka przygotowała niezwykłe połączenie tradycyjnej, polskiej zupy i popularnego azjatyckiego produktu. To działa... i to bardzo dobrze!
Poznaj przepis Ewy Wachowicz i ulepsz swoje ogórki małosolne. Jeden dodatek sprawi, że nabiorą wyjątkowego smaku. Wypróbuj ten sposób, a już nigdy nie przyrządzisz ich tradycyjną metodą. Smak trafi w gusta każdego.
Koperek w krótkim czasie traci świeżość? Poznaj radę Ewy Wachowicz na przechowywanie, a to cenne zioło zachowa swój smak na długo. Sposób jest łatwy, a przede wszystkim skuteczny. Od teraz będziesz cieszyć się doskonałym smakiem koperku za każdym raz...
Mizeria najlepiej smakuje latem. Ta lubiana surówka z ogórków z dodatkiem śmietany wydaje się, że niczym nas już nie zaskoczy. Jednak mizeria Ewy Wachowicz zawiera składnik, który może budzić zdziwienie, ale jednocześnie dodaje pysznego smaku.
Ewa Wachowicz doskonale wie, że na co dzień sprawdzają się proste przepisy na ciasta. W dodatku, gdy mamy tak wyraziste owoce, jak śliwki to naprawdę dużo nie trzeba. Wystarczy chwila, a już na stole stoi pyszne ciasto, można parzyć kawę i dzwonić po...
Jeśli lubisz zjeść dobry rosół, to ten z przepisu Ewy Wachowicz jest właśnie taki. Znana restauratorka dodaj do niego składnik, który może zaskoczyć. Jednak gwarantuje on doskonały smak rosołu.
Mimo wspólnych sukcesów Roberta Makłowicza i Ewy Wachowicz, ich współpraca zakończyła się nagle. To był ogromny cios dla byłej Miss Polski. Gwiazda po latach postanowiła zabrać głos w tej sprawie. - W tamtym momencie wydawało mi się, że to koniec świ...
Kto powiedział, że mizeria musi być ciężka i tłusta? Ewa Wachowicz udowadnia, że ten tradycyjny dodatek do obiadu może być lekki, orzeźwiający i pełen smaku. Jej przepis na mizerię to prawdziwa rewolucja w polskiej kuchni!
Gołąbki to mięso mielone z dodatkami zawinięte w liście. Ale jakie liście? Większość z nas powiedziałaby, że kapusty. Ale Ewa Wachowicz ma na to swój pomysł.