Oto przepis na szybką zapiekankę z cukinii. Jest prosta w przygotowaniu i sycąca, a także niskokaloryczna – w wersji bez sera, bez którego z powodzeniem się obędzie. W sezonie na cukinię warto wypróbować wszystkie możliwe przepisy na podawanie tego wszechstronnego warzywa.
źródło: https://smakosze.pl/zetrzyj-cukinie-i-wbij-do-niej-jajka-ten-przepis-zasluguje-na-jakas-nagrode-pb-ap-020924
kategoria: informacje, 2024-09-02 18:27:03
Inne znaleziska:
Zetrzyj cukinię na tarce i wymieszaj z kilkoma dodatkami. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
smakosze.pl
Jeśli lubisz cukinię, to ten przepis jest dla ciebie. Z tego smacznego warzywa zrobisz szybkie i pyszne danie. Jest doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno.
smakosze.pl, 2024-07-06 20:49:02
2024-07-06 20:49:02
Zetrzyj cukinię na tarce i wrzuć do tej zalewy. Zimą mi podziękujesz za ten przepis
smakosze.pl
W czasie lipcowych upałów trudno myśleć o zimie. Jednak właśnie teraz w kwiecie wieku są warzywa. Dojrzałe i pełne smaku, można zamknąć je w słoiku w postaci sałatki, która zimą przypomni letnie dni.
smakosze.pl, 2024-07-15 17:14:02
2024-07-15 17:14:02
Zetrzyj na tarce cukinię i połącz z tymi składnikami. W głowie sie nie mieści co z tego wychodzi
smakosze.pl
Szukasz inspiracji na wyjątkowy deser? Poznaj przepis i przygotuj z niego znakomite ciasto. Jego smak bierze się z głównego składnika, o którym nigdy byś nie pomyślała, że nada się na deser. W łatwy i szybki sposób zrobisz go nawet dzisiaj. Nie wierz...
smakosze.pl, 2024-07-26 13:45:02
2024-07-26 13:45:02
Zetrzyj cukinię i dodaj czerstwy chleb. Żałuję, że wcześniej na to nie wpadłem
smakosze.pl
Placki z cukinii to dobrze znana nam przekąska. Jednak w tym przepisie zmienia się w coś więcej. Dzięki dodatkowi czerstwego pieczywa otrzymujemy pełnoprawne cukiniowe kotlety.
smakosze.pl, 2024-08-02 21:36:02
2024-08-02 21:36:02
Zetrzyj cukinię i wymieszaj z mięsem mielonym. Rodzina będzie błagać o dokładki
smakosze.pl
Jeśli znudziły ci się tradycyjne kotlety mielone, to zrób je z cukinią. Wystarczy zetrzeć to smaczne warzywo i dodać do mięsa. Wyjdzie danie, że palce lizać, które polubi cała rodzina.
smakosze.pl, 2024-08-08 13:54:05
2024-08-08 13:54:05
Weź agrafkę i wbij w wiśnie. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
smakosze.pl
Wiśnie na dobre zagościły w sklepach. Zanim przygotujesz z owoców pyszny deser, musisz pozbyć się pestek. Zazwyczaj robi się to za pomocą drylownicy. Okazuje się, że istnieje także domowy sposób na drylowanie wiśni. Przeznaczony do tego przyrząd kuch...
smakosze.pl, 2024-07-08 21:18:03
2024-07-08 21:18:03
Wbij jajka, wrzuć czosnek i odpal blender. Dawno nie jadłem czegoś tak dobrego
smakosze.pl
To niezwykle ciekawe w smaku pieczywo czosnkowe smażymy na patelni. Dzięki temu uzyskujemy chrupiącą przekąskę. Sprawdzi się ona świetnie jako część imprezowego stołu na wszelkiego rodzaju spotkaniach towarzyskich.
smakosze.pl, 2024-08-02 18:27:02
2024-08-02 18:27:02
Weź ogórka i wbij w niego igłę. Za ten patent ktoś powinien dostać medal
smakosze.pl
Ogórki najlepiej smakują latem, ale uwielbiamy je też zimą. Wypróbuj ciekawy i sprawdzony patent na ogórki. Przyda się igła i jeszcze kilka składników, a efekt zaskoczy każdego.
smakosze.pl, 2024-08-16 18:34:03
2024-08-16 18:34:03
Wbij igłę w śliwki i włóż do słoików. Ten patent zasługuje na medal olimpijski
smakosze.pl
Sezon na śliwki jeszcze trwa, więc to dobry pretekst, aby poznać ten zaskakujący patent. Z nakłutych owoców umieszczonych w słoikach przygotujesz doskonały kompot. To nigdy nie było aż tak łatwe. Czytaj dalej, a poznasz wszystkie szczegóły. 
smakosze.pl, 2024-08-17 20:08:02
2024-08-17 20:08:02
Wbij goździki w cytrynę i włóż do lodówki. Żałuję, że tak późno poznałem ten trick
smakosze.pl
Cytryna to nie tylko smaczny owoc i dodatek do dań. Okazuje się, że ma także zastosowanie w kuchni. W połączeniu z innym dodatkiem sprawi, że pozbędziesz się popularnego problemu. Czytaj dalej, a poznasz wszystkie szczegóły. 
smakosze.pl, 2024-08-26 17:13:03
2024-08-26 17:13:03