Gotujesz ziemniaki i chcesz, żeby były nie tylko smaczne, ale i zachowały swój piękny, kremowy kolor? Mamy dla Ciebie prosty trik, który sprawi, że Twoje ziemniaki zawsze będą udane!
Ilość odsłon: 7
źródło: https://pysznosci.pl/dodaj-dwie-lyzki-do-gotujacych-sie-ziemniakow-nie-sciemnieja-i-nie-rozpadna-sie,7088300280769280a
kategoria: rozrywka, 2024-11-02 12:55:02
Inne znaleziska:
27 Dodaj 2 łyżki taniego składnika, a kluski śląskie wyjdą jak z najlepszej restauracji
pysznosci.pl
Kluski śląskie to tradycyjne danie, które wielu kojarzy z domowym jedzeniem. Choć ich przygotowanie wydaje się proste, czasem zdarza się, że kluski wychodzą twarde lub rozpadają się podczas gotowania. Istnieje jednak prosty sposób na to, aby kluski ś...
pysznosci.pl, 2024-07-09 17:58:02
2024-07-09 17:58:02
25 Dodaj 3 łyżki do mięsa w sosie lub gulaszu, a zmięknie w mig. Będzie dosłownie rozpływać się w ustach
pysznosci.pl
Gulasz jest jednym z tych dań, które natychmiast przywodzą na myśl wspólne rodzinne obiady. Jego zapach wypełnia całe mieszkanie, zachęcając domowników do posiłku. Przygotowanie idealnego gulaszu może być czasem wyzwaniem. Kluczem do pysznego sukcesu...
pysznosci.pl, 2024-07-30 11:53:03
2024-07-30 11:53:03
15 Dodaj do gulaszu 3 łyżki. Mięso będzie tak miękkie, że dosłownie rozpłynie się w ustach
pysznosci.pl
Gulasz – danie, które kojarzy się z domowym ciepłem i rodzinnymi obiadami. Jego głęboki smak i aromat sprawiają, że jest ulubionym posiłkiem wielu osób. Jednak przygotowanie idealnego gulaszu, w którym mięso jest tak miękkie, że rozpływa się w ustach...
pysznosci.pl, 2024-09-12 07:16:03
2024-09-12 07:16:03
14 Ciocia spod Zamościa zawsze dodaje do flaków. Wystarczą dwie łyżki, a genialnie podbija smak
pysznosci.pl
Kto choć raz spróbował flaków przygotowanych przez doświadczoną gospodynię, wie, że to danie może zaskoczyć głębią smaku i aromatem. Jednym z najbardziej charakterystycznych wariantów tej potrawy są flaki po zamojsku. Czym wyróżniają się na tle innyc...
pysznosci.pl, 2024-10-29 09:12:02
2024-10-29 09:12:02
30 Biorę liście laurowe i wrzucam do gotujących się pierogów. Powód zadziwia każdego
smakosze.pl
Pierogi często goszczą na naszych stołach. Jedni wolą jeść je na słodko, inni na słono. Nie każdy jednak wie, dlaczego warto dodać liść laurowy do gotujących się pierogów. Powód naprawdę może zaskoczyć. Jesteście ciekawi?
smakosze.pl, 2024-08-19 20:43:03
2024-08-19 20:43:03
1 Wsyp do gotujących się buraków. Ten trik zasługuje na medal
smakosze.pl
Buraki to doskonałe i zdrowe warzywo o jednej wadzie. Jest nią długa obróbka termiczna, wymagana do większości przepisów. By ją skrócić, można uciec się do kuchennych sztuczek.
smakosze.pl, 2024-11-04 07:00:06
2024-11-04 07:00:06
43 Weź ciasto francuskie, owiń nim łyżki i wstaw do piekarnika. Nie uwierzysz, co z tego wyjdzie
smakosze.pl
Zjadłbyś coś pysznego? Weź ciasto francuskie, owiń nim łyżki i wstaw do piekarnika. Wyjdzie deser, że palce lizać. Czegoś, tak dobrego na pewno się nie spodziewałeś, dlatego wypróbuj ten przepis. 
smakosze.pl, 2024-07-06 21:40:02
2024-07-06 21:40:02
25 Wsyp 2 łyżki do wody i wrzuć kurki. Tej sztuczki nauczyła mnie babcia
smakosze.pl
W końcu ruszył sezon na grzyby. W lasach można znaleźć już kurki, które tak lubimy. Pyszne grzyby pasują do wielu dań. Jednak jak wyczyścić kurki? Sposób mojej babci jest skuteczny, dlatego każdemu go polecam.
smakosze.pl, 2024-07-09 21:53:03
2024-07-09 21:53:03
22 Bomba lotnicza zaklinowała się pomiędzy zębami łyżki koparki
wiadomosci.wp.pl
We wtorek na terenie kopalni piasku na terenie Gminy Gościeradów doszło do niebezpiecznego zdarzenia. Operator przypadkowo wykopał bombę lotniczą, która zaklinowała się między zębami łyżki koparki. Na miejscu interweniowali saperzy.
wiadomosci.wp.pl, 2024-07-17 17:01:01
2024-07-17 17:01:01
19 Babcia zawsze dodawała do powideł. 2 łyżki produktu wzmacniają smak
smakosze.pl
Powidła śliwkowe to jedne z tych przetworów, których nie może zabraknąć w mojej spiżarni. Każdego lata robię przynajmniej kilka słoiczków, by cieszyć się smakiem owoców przez całą zimę. Babcia nauczyła mnie, by oprócz cukru dodać do powideł jeden, ni...
smakosze.pl, 2024-09-04 17:17:04
2024-09-04 17:17:04