Surówka z chińskiej restauracji potrafi smakować, że palce lizać. Jak uzyskać tak apetyczny efekt? Teraz to proste dzięki temu przepisowi. Surówka z białej kapusty będzie idealna do obiadu. 
Ilość odsłon: 11
źródło: https://smakosze.pl/w-zyciu-nie-jadlam-lepszej-surowki-smakuje-jak-z-chinskiej-restauracji-kr-md-031124
kategoria: informacje, 2024-11-03 15:17:03
Inne znaleziska:
W życiu nie jadłam lepszej zupy. Latem robię ją co drugi dzień
smakosze.pl
Jaką zupę gotujesz latem? Ja przyrządzam pyszną zupę z warzywa, które najlepiej smakuje o tej porze roku. Do zupy dodaję też inne smaczne i zdrowe produkty. Wychodzi danie, że palce lizać. Każdy prosi o dokładkę wybornej zupy z cukinii. 
smakosze.pl, 2024-08-25 13:00:09
2024-08-25 13:00:09
Dodaję do mielonych składnik, o jakim nikt by nie pomyślał. W życiu nie jadłam lepszych
smakosze.pl
Lubisz kotlety mielone? Dzięki temu przepisowi przyrządzisz lepsze niż zwykle. Taki efekt zapewnia dodanie pewnego składnika. Prawdopodobnie masz go w swojej kuchni. 
smakosze.pl, 2024-09-18 11:01:03
2024-09-18 11:01:03
To najlepsza cukinia, jaką w życiu jadłam. Na grilla nie ma nic pyszniejszego
smakosze.pl
Jeśli dziś grillujesz, to poznaj ten przepis. Dzięki niemu przyrządzisz najlepszą cukinię na grilla. Warzywo w takim wydaniu jest wyraziste w smaku i dosłownie rozpływa się w ustach. Polecam doskonałą receptur na pyszną cukinię.
smakosze.pl, 2024-08-15 17:20:03
2024-08-15 17:20:03
Przepis na tę potrawę dostałam od znajomego kucharza. Lepiej przyrządzonego mięsa w życiu nie jadłam
smakosze.pl
Nie wyobrażasz sobie posiłku bez mięsa? W takim razie wypróbuj przepis na doskonale doprawione danie z mięsem w roli głównej. Smaku i aromatu mu nie brakuje, a dobór przypraw sprawia, że taki rarytas każdy zje z prawdziwą przyjemnością. 
smakosze.pl, 2024-08-21 13:24:02
2024-08-21 13:24:02
Ten przepis na przecier pomidorowy znalazłam w zeszycie babci. W życiu nie jadłam lepszego
smakosze.pl
Co roku we wrześniu przygotowuję domowy przecier z pomidorów. Korzystam z przepisu, który znalazłam w zeszycie babci. Przecier nie zawiera grama konserwantów i szkodliwych substancji. Jest doskonałą bazą do zup i sosów. Używam go w kuchni przez cały...
smakosze.pl, 2024-09-08 06:07:05
2024-09-08 06:07:05
Przepis mam od cioci z Hiszpanii. W życiu nie jadłam tak dobrze zrobionej cukinii
pysznosci.pl
Niestety, w tym roku nie udało mi się pojechać na wakacje do Hiszpanii. Jednak kontakt z moją ciocią, która tam mieszka, mam cały czas. Najczęściej rozmawiamy oczywiście o jedzeniu.
pysznosci.pl, 2024-09-13 14:01:02
2024-09-13 14:01:02
Pakuję do słoików i wlewam tę mieszankę. W życiu nie jadłam czegoś tak dobrego
smakosze.pl
Uwielbiam jesienne przetwory. Moim ostatnim okryciem jest dynia w octowej marynacie. To wręcz wymarzony dodatek do sałatek, kanapek lub deski serów. Przepis nie jest trudny, a smak z pewnością jest wart czasu spędzonego w kuchni.
smakosze.pl, 2024-09-23 11:25:02
2024-09-23 11:25:02
Upiekłam na próbę ciasto z serem od Heni. W życiu lepszego nie jadłam
smakosze.pl
Ciasto z serem autorstwa Heni Foks jest po prostu wyjątkowe. Z dodatkiem kaszy manny i kakao smakuje, że palce lizać. Ciasto wyróżnia się delikatnością i jest proste w przygotowaniu. 
smakosze.pl, 2024-11-23 17:29:03
2024-11-23 17:29:03
Mieszam te składniki i dodaję do mielonych. To najlepsze kotlety, jakie w życiu jadłam
smakosze.pl
Marzy ci się coś dobrego na talerzu? Ten pomysł na obiad z mięsem mielonym nie ma sobie równych. Pyszne i soczyste kotlety z apetycznym nadzieniem przygotujesz szybko i zjesz z apetytem. Gwarantuję, że na potem nic nie zostanie.
smakosze.pl, 2024-08-23 13:05:02
2024-08-23 13:05:02
To najlepsze buraki, jakie jadłam w życiu. Robię 75 słoików na zimę
smakosze.pl
Robisz przetwory na zimę? U mnie produkcja idzie pełną parą. Przyrządzam buraki do słoików, które są prawdziwym hitem. Przygotowałam tyle, że podzielę się ze znajomymi i krewnymi. Każdy zje ten zdrowy rarytas z apetytem.
smakosze.pl, 2024-08-25 17:52:03
2024-08-25 17:52:03