Lubicie krupnik? Ta zupa jest pożywna i pełna smaku. Na jakim mięsie najlepiej gotować krupnik? Ewa Wachowicz wybiera szczególny rodzaj mięsa. Dzięki temu zupa wychodzi, że palce lizać. 
Ilość odsłon: 2
źródło: https://smakosze.pl/wachowicz-zawsze-gotuje-krupnik-na-tym-miesie-wychodzi-idealnie-smaczny-i-sycacy-kr-md-051124
kategoria: informacje, 2024-11-05 23:18:03
Inne znaleziska:
16 Krupnik gotuję według przepisu babci. Nietypowy dodatek cudownie wzmacnia smak i aromat zupy
smakosze.pl
Nie masz pomysłu, jaką zupę ugotować na obiad? Poznaj przepis na tradycyjny krupnik, który zachwyci każdego. Jeden nietypowy składnik nada zupie wyjątkowego i nieznanego wcześniej smaku. Dowiedz się, o jaki produkt chodzi i zobacz, jak przyrządzić tę...
smakosze.pl, 2024-09-17 07:10:04
2024-09-17 07:10:04
2 Niebywałe, na czym Wachowicz gotuje gulasz. Danie w tej wersji to mistrzostwo świata
smakosze.pl
Choć miłośnicy tej węgierskiej potrawy protestują, słowo „gulasz” spopularyzowało się w Polsce na określenie różnego rodzaju potraw i potrawek. To zachęciło Ewę Wachowicz do eksperymentów. Ich wynikiem jest gulasz rybny.
smakosze.pl, 2024-09-22 21:21:04
2024-09-22 21:21:04
19 Rosół gotuję według zasady 2:3. Zawsze wychodzi idealny
smakosze.pl
Rosół jest jednym z tych dań, bez których nie wyobrażamy sobie rodzimej kuchni. Aromatyczny, treściwy wywar z mięsa i warzyw to jedna z ulubionych potraw Polaków. Niestety nie zawsze smakuje on tak, jakbyśmy tego chcieli.Od lat stosuję metodę 2:3, dz...
smakosze.pl, 2024-08-01 15:40:02
2024-08-01 15:40:02
9 W jesienne chłody zawsze gotuję tę zupę. Rozgrzewa, syci i pysznie smakuje
smakosze.pl
Oto niezwykle prosty przepis na rozgrzewającą zupę. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Ale dzięki kiełbasie i przede wszystkim fasoli, jest tak sycąca, że starczy za cały posiłek, nawet w jesiennym czasie chłodów, grzybobrań i wyjść na cmentarz.
smakosze.pl, 2024-10-29 17:45:08
2024-10-29 17:45:08
27 Gotuję wodę w garnku i dokładam folię aluminiową. Żałuję, że wcześniej tego nie znałem
smakosze.pl
Oto jeden z najskuteczniejszych sposobów na przypalone od zewnątrz garnki i patelnie. Wystarczy zanurzyć je w wodzie z kilkoma łatwo dostępnymi składnikami. Mogą okazać się skuteczniejsze niż większość kupnych preparatów.
smakosze.pl, 2024-07-27 12:32:04
2024-07-27 12:32:04
26 Żadne kiszonki. Latem ogórkową gotuję inaczej, wszyscy ją uwielbiają
smakosze.pl
Zwykle zupę ogórkową gotuję tradycyjnie z ogórków kiszonych. Natomiast, gdy nadchodzi lato, zmieniam swoje przyzwyczajenia. Przyrządzam zupę w sposób, który daje pyszny efekt. Każdy prosi o dokładkę tej wybornej zupy ogórkowej ze świeżych ogórków. 
smakosze.pl, 2024-08-02 23:13:02
2024-08-02 23:13:02
26 Od tradycyjnych różnią się jednym dodatkiem. Tomasz Jakubiak pokazał, jak gotuje flaki po warszawsku
pysznosci.pl
Flaki, ta tradycyjna polska zupa, od lat podbija podniebienia smakoszy. Jednak czy każdy wie, co tak naprawdę wyróżnia flaki po warszawsku? Słynny kucharz, Tomasz Jakubiak, zdradził swój sekretny składnik, który dodaje tej potrawie wyjątkowego charak...
pysznosci.pl, 2024-08-08 10:59:02
2024-08-08 10:59:02
19 Ta zupa jest 100 razy smaczniejsza od jarzynowej. Gotuję ją od razu na 2 dni
smakosze.pl
W sierpniu cukinia to niekwestionowana królowa stołów. Wszyscy, którzy szukają urozmaicenia od leczo i faszerowanej, mogą spróbować tej świetnej cukiniowej zupy. Prawdziwy kawałek lata w garnku.
smakosze.pl, 2024-08-11 20:09:04
2024-08-11 20:09:04
19 Większość z nas źle gotuje ryż, przez to staje się papkowaty i kleisty. Gordon Ramsay tłumaczy
pysznosci.pl
Dobór techniki gotowania ryżu z pewnością nie spędza ci snu z powiek. Produkt ten nie jest w Polsce tak popularny jak w Azji, dlatego też zwykle ograniczamy się do wrzucenia ziaren do wody i gotowania do uzyskania pożądanej konsystencji. Chcąc jednak...
pysznosci.pl, 2024-08-12 19:49:02
2024-08-12 19:49:02
14 Moja mama gotuje tylko rosół po krakowsku. Na 1 dodatek krzywi się pół Polski
smakosze.pl
Tradycyjny rosół to przeszłość. Koniecznie poznaj ten w wersji po krakowsku. Jeden dodatek zaskoczy, ale kiedy dodasz go do tej zupy, zapiejesz z zachwytu. Od teraz rosół będziesz podawać tylko z nim. 
smakosze.pl, 2024-08-21 23:29:03
2024-08-21 23:29:03