13 Kroję cukinię i wkładam do słoików. Dzięki specjalnej zalewie smakuje jak borowiki
Ta chrupiąca marynowana cukinia wychodzi w smaku zupełnie niepodobna do samej siebie. To prawdziwa bomba piątego smaku. Smakując tej ciekawej postaci warzywa polubisz ją jeszcze bardziej.
Ilość odsłon: 13
źródło: https://smakosze.pl/kroje-cukinie-i-wkladam-do-sloikow-dzieki-specjalnej-zalewie-smakuje-jak-borowiki-pb-md-090824
kategoria: informacje, 2024-08-09 21:03:03
Inne znaleziska:
19 Kroję cukinię w plastry i wkładam do woreczka. Po prostu niesamowite, co z tego wychodzi
smakosze.pl
Oto najprostszy możliwy przepis na marynowaną surówkę. Łączymy w niej dwa warzywa z kilkoma przyprawami. Otrzymujemy zaś chrupiący dodatek do dań albo lekką przekąskę na upalne dni.
smakosze.pl, 2024-09-03 11:34:03
2024-09-03 11:34:03
9 Faszeruję cukinię mięsem mielonym i wkładam do piekarnika. Ta zapiekanka to hit lata
smakosze.pl
Ten przepis polubi wielu smakoszy. Wszystko dlatego, że cukinia faszerowana mięsem mielonym smakuje wyśmienicie. Taka zapiekanka jest nie tylko prosta w przygotowaniu, ale też pożywna i pyszna. 
smakosze.pl, 2024-08-01 23:02:07
2024-08-01 23:02:07
22 Cukinię kroję wzdłuż i zawijam w nią pyszny farsz. Na kolację roladki są jak znalazł
smakosze.pl
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki z pastą twarogowo-warzywną są smacznym sposobem na podanie tego warzywa. Warto spróbować ich w sezonie, kiedy cukinia jest najsmaczniejsza i najtańsza.
smakosze.pl, 2024-08-11 18:41:04
2024-08-11 18:41:04
8 Kroję cukinię w słupki i pakuję do środka specjalny farsz. Ten obiad starcza na kilka dni
smakosze.pl
Nie wiesz, co zrobić na dzisiejszy obiad? Mamy wysyp nie tylko sezonowych owoców, ale i warzyw. Jednym z nich jest cukinia, więc to niezły pretekst, aby przygotować z niej smaczne danie. Rodzina będzie zachwycona, a ty z przepisem z artykułu przyrząd...
smakosze.pl, 2024-08-13 18:29:02
2024-08-13 18:29:02
15 Zawijam mięso w folię i wkładam do piekarnika. Ta domowa kiełbasa nie ma sobie równych
smakosze.pl
Domowa kiełbasa jest nie tylko smaczna, ale też łatwa w przygotowaniu. Zrobisz ją bez wędzenia czy parzenia. Wystarczy zawinąć mięso w folię i włożyć do piekarnika. Wyjdzie prawdziwy rarytas, który zjesz z apetytem. 
smakosze.pl, 2024-07-04 16:26:03
2024-07-04 16:26:03
13 Wkładam do piekarnika na 30 minut. Tłuszcz i brud odchodzą płatami
domekiogrodek.pl
Czyszczenie piekarnika to moja kuchenna zmora. Nie lubię tego robić, głównie dlatego, że szorowanie przypalonego tłuszczu jest czasochłonne. Długo szukałem sposobu, który ułatwi mi to zadanie i znalazłem.Dzięki niemu, zanim zdążą posprzątać całe mies...
domekiogrodek.pl, 2024-07-06 08:56:03
2024-07-06 08:56:03
14 Zamiast gotować i polewać omastą, wkładam do tortilli. Nie sposób mu się oprzeć
pysznosci.pl
Kalafior najczęściej ląduje na naszych talerzach jako dodatek do dania głównego, sowicie polany roztopionym masłem. To warzywo sprawdzi się jednak również w innym, mniej codziennym wydaniu i świetnie zastąpi mięso.
pysznosci.pl, 2024-07-12 10:04:01
2024-07-12 10:04:01
15 Pakuję mięso do słoików i wkładam do gara z wodą. Ten przepis mam jeszcze od babci
smakosze.pl
Oto tradycyjny, bardzo stary sposób na peklowane mięso, które sprawdzi się świetnie zarówno na ciepło, jak i na zimno. Taki obiad można przygotować z wyprzedzeniem, a z kawałka niedrogiego mięsa wyczarować cuda.
smakosze.pl, 2024-07-13 19:59:02
2024-07-13 19:59:02
10 Wkładam plasterek do każdego słoika z ogórkami. Podkręca smak jak żaden inny dodatek
pysznosci.pl
Ogórki kiszone to bez wątpienia jeden z najpopularniejszych polskich przysmaków, jednak warto eksperymentować z różnymi dodatkami, aby odkryć nowe, zaskakujące kompozycje smakowe. Dzisiaj pragnę podzielić się z wami sekretem, który sprawi, że wasze o...
pysznosci.pl, 2024-07-15 11:21:02
2024-07-15 11:21:02
15 Zawijam czekoladę w ciasto francuskie i wkładam do piekarnika. Ten deser to jakaś magia
smakosze.pl
Nie masz pomysłu na deser? Poznaj przepis na ten, który przyrządzisz z ciasta francuskiego. Przygotowanie jest banalne, a słodką przekąskę zrobisz, za nim się obejrzysz. Jej smak zachwyci każdego, a ty będziesz robiła go bardzo często. 
smakosze.pl, 2024-07-27 22:13:04
2024-07-27 22:13:04