Umiejętność obsługi nowoczesnego sprzętu, znajomość nowych trendów i obycie z dobrej jakości produktami – tego w opinii specjalistów potrzeba aktualnie pracownikom branży gastronomicznej. O przebiegu opartych na tych elementach szkoleń można było usłyszeć podczas konferencji podsumowującej działalno...
Ilość odsłon: 43
źródło: https://rdn.pl/380561/nowe-trendy-w-gastronomii-i-ponad-500-przeszkolonych-osob-branzowe-centrum-umiejetnosci-podsumowalo-dzialalnosc/
dodano: 2025-09-16 15:01:17
Inne znaleziska:
KOREE podsumowuje targi HOST Milano 2025: Nowe rozwiązania dla gastronomii
horecatrends.pl
Po targach HOST 2025 w Mediolanie rozmawialiśmy z Robertem Świerzyńskim, dyrektorem handlowym KOREE. W rozmowie wskazał najciekawsze premiery – od witryn Friado po inteligentne zmywarki, kompaktowe piece i młynki Mazera. Spotkanie pokazało, że innowa...
horecatrends.pl, 2025-12-16 15:30:06
2025-12-16 15:30:06
Z technologii do gastronomii. Elon Musk realizuje swój kolejny pomył
interia.pl
Elon Musk realizuje swój nowy pomysł - otworzył “Tesla Diner”, restaurację w futurystycznym budynku w Los Angeles. Lokal powstał przy jednym z głównych bulwarów Hollywood i nawiązuje do fast-foodów z połowy XX wieku. Jeśli koncepcja się sprawdzi, wkr...
interia.pl, 2025-07-26 11:56:03
2025-07-26 11:56:03
Afera wokół KPO. PARP wznawia płatności dla hoteli i gastronomii. Jest lista warunków
gazeta.pl
Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości wznowiła płatności z KPO dla gastronomi, hotelarstwa, turystyki i kultury. Zapowiedziano również, że środki będą wypłacane pod pewnymi warunkami.
gazeta.pl, 2025-09-14 10:41:16
2025-09-14 10:41:16
Konkurs Czas na rybę wygrały księżniczki gastronomii
raportrestauratora.pl
Po raz pierwszy w historii w rywalizacji konkursu Czas na rybę wzięła udział drużyna w pełni kobieca. Od razu zdobyła pierwsze miejsce! Są to księżniczki gastronomii z restauracji Kuźnia Smaków: Aleksandra Mosiewicz i Olimpia Kania. W kategorii Junio...
raportrestauratora.pl, 2025-10-17 17:40:13
2025-10-17 17:40:13
radioszczecin.pl
Szczecin na jeden dzień zamienił się w kulinarną stolicę Pomorza Zachodniego. To za sprawą wydarzenia "Travel&Taste".Do Szczecina przyjechały ikony polskiej gastronomii jak m.in. Magda Gessler czy Piotr Ogiński, żeby w ramach warsztatów podzielić się...
radioszczecin.pl, 2025-10-28 22:06:22
2025-10-28 22:06:22
Poznaj Inspirownik – cykliczny przewodnik dla gastronomii
raportrestauratora.pl
Inspirownik Akademii Bidfood Artykuł Poznaj Inspirownik – cykliczny przewodnik dla gastronomii pochodzi z serwisu Raport Restauratora.
raportrestauratora.pl, 2025-10-29 16:18:29
2025-10-29 16:18:29
Sprzedaż mleka laboratoryjnego już ruszyła. Mleko nie od krowy w gastronomii i marketach
farmer.pl
Izraelski startup Remilk rozpoczął sprzedaż mleka wytwarzanego laboratoryjnie z białek mleka, a więc bez użycia zwierząt. Pierwsze partie produktu już trafiły do kawiarni i restauracji, a dostawy do dużych sieci handlowych ruszyć mają na początku 202...
farmer.pl, 2025-12-13 11:29:04
2025-12-13 11:29:04
Kto zarabia w gastronomii? Lokale dopasowane do rynku, a nie do ego właściciela
horecatrends.pl
- Nie przez przypadek najwięcej klientów mają lokale, które nie udają innych konceptów, np. pizzerie, kuchnie włoskie, bary mleczne. A kto nie zarabia w gastronomii? Najczęściej koncepty niedopasowane do rynku, a dopasowane do ego właściciela - mówi...
horecatrends.pl, 2025-12-16 05:39:09
2025-12-16 05:39:09
KOREE podsumowuje targi HOST Milano 2025: Nowoczesne rozwiązania dla gastronomii
horecatrends.pl
Po targach HOST 2025 w Mediolanie rozmawialiśmy z Robertem Świerzyńskim, dyrektorem handlowym KOREE. W rozmowie wskazał najciekawsze rozwiązania gastronomiczne – od witryn Friado po inteligentne zmywarki, kompaktowe piece i młynki Mazzera. Spotkanie...
horecatrends.pl, 2025-12-16 17:13:03
2025-12-16 17:13:03
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl
W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również...
cenyrolnicze.pl, 2025-07-28 07:57:06
2025-07-28 07:57:06