Umiejętność obsługi nowoczesnego sprzętu, znajomość nowych trendów i obycie z dobrej jakości produktami – tego w opinii specjalistów potrzeba aktualnie pracownikom branży gastronomicznej. O przebiegu opartych na tych elementach szkoleń można było usłyszeć podczas konferencji podsumowującej działalno...
Ilość odsłon: 28
źródło: https://rdn.pl/380561/nowe-trendy-w-gastronomii-i-ponad-500-przeszkolonych-osob-branzowe-centrum-umiejetnosci-podsumowalo-dzialalnosc/
dodano: 2025-09-16 15:01:17
Inne znaleziska:
Z technologii do gastronomii. Elon Musk realizuje swój kolejny pomył
interia.pl
Elon Musk realizuje swój nowy pomysł - otworzył “Tesla Diner”, restaurację w futurystycznym budynku w Los Angeles. Lokal powstał przy jednym z głównych bulwarów Hollywood i nawiązuje do fast-foodów z połowy XX wieku. Jeśli koncepcja się sprawdzi, wkr...
interia.pl, 2025-07-26 11:56:03
2025-07-26 11:56:03
Afera wokół KPO. PARP wznawia płatności dla hoteli i gastronomii. Jest lista warunków
gazeta.pl
Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości wznowiła płatności z KPO dla gastronomi, hotelarstwa, turystyki i kultury. Zapowiedziano również, że środki będą wypłacane pod pewnymi warunkami.
gazeta.pl, 2025-09-14 10:41:16
2025-09-14 10:41:16
Konkurs Czas na rybę wygrały księżniczki gastronomii
raportrestauratora.pl
Po raz pierwszy w historii w rywalizacji konkursu Czas na rybę wzięła udział drużyna w pełni kobieca. Od razu zdobyła pierwsze miejsce! Są to księżniczki gastronomii z restauracji Kuźnia Smaków: Aleksandra Mosiewicz i Olimpia Kania. W kategorii Junio...
raportrestauratora.pl, 2025-10-17 17:40:13
2025-10-17 17:40:13
radioszczecin.pl
Szczecin na jeden dzień zamienił się w kulinarną stolicę Pomorza Zachodniego. To za sprawą wydarzenia "Travel&Taste".Do Szczecina przyjechały ikony polskiej gastronomii jak m.in. Magda Gessler czy Piotr Ogiński, żeby w ramach warsztatów podzielić się...
radioszczecin.pl, 2025-10-28 22:06:22
2025-10-28 22:06:22
Poznaj Inspirownik – cykliczny przewodnik dla gastronomii
raportrestauratora.pl
Inspirownik Akademii Bidfood Artykuł Poznaj Inspirownik – cykliczny przewodnik dla gastronomii pochodzi z serwisu Raport Restauratora.
raportrestauratora.pl, 2025-10-29 16:18:29
2025-10-29 16:18:29
Lidl testuje mięso hybrydowe – nowe trendy na rynku spożywczym mogą wpłynąć na przyszłość rolnictwa
cenyrolnicze.pl
W belgijskich sklepach Lidl pojawił się nowy produkt – mięso hybrydowe, czyli połączenie tradycyjnego mięsa z białkami roślinnymi. To propozycja dla konsumentów, którzy szukają kompromisu między smakiem a troską o środowisko. Produkt ten może również...
cenyrolnicze.pl, 2025-07-28 07:57:06
2025-07-28 07:57:06
Warszawski rynek kwiatów – nowe trendy i sprawdzone miejsca
tko.pl
Co wyróżnia florystykę w Warszawie?
tko.pl, 2025-09-22 18:35:23
2025-09-22 18:35:23
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
infosecurity24.pl
Raport „European Drug Trends Monitor” podkreśla też, że **europejskie rynki narkotykowe szybko się przeobrażają**, ponieważ zbiega się kilka istotnych trendów. Wśród nich można zauważyć m.in. nadmiar kokainy na rynku, narastającą epidemię crack...
infosecurity24.pl, 2025-07-18 13:07:19
2025-07-18 13:07:19
Jak trendy żywieniowe na social mediach wpływają na wybory młodych ludzi
portalspozywczy.pl
Jak wynika z raportu IFIC Food & Health Survey w porównaniu z 2023, w 2024 roku w USA nastąpił znaczny wzrost liczby obserwujących content żywieniowy - z 42 do 54 proc. Można zauważyć podobny trend również w Europie. Zaskakujące dane mówią, że co...
portalspozywczy.pl, 2025-07-19 18:24:03
2025-07-19 18:24:03
3 trendy w atakach botów, które omijają klasyczne metody ochrony
itwiz.pl
Zaawansowane boty coraz skuteczniej omijają zabezpieczenia aplikacji i API, podszywając się pod prawdziwych użytkowników. Raport F5 Labs „Advanced Persistent Bots 2025” wskazuje trzy główne zagrożenia, przed którymi trudno obecnie się obronić. Najwię...
itwiz.pl, 2025-07-23 14:34:03
2025-07-23 14:34:03