7 Ewa Wachowicz dodaje do placków ziemniaczanych. Szklanka wystarczy by były chrupiące i jeszcze smaczniejsze
Placki ziemniaczane to danie, które gości na polskich stołach od pokoleń. Choć wydaje się, że o tym prostym przysmaku wiemy już wszystko, Ewa Wachowicz udowadnia, że wciąż można zaskoczyć smakiem. Jej przepis na placki ziemniaczane to połączenie tradycji z nowoczesnością, które z pewnością przypadnie do gustu zarówno miłośnikom klasycznych smaków, jak i tym, którzy szukają nowych kulinarnych inspiracji.
Ilość odsłon: 7
źródło: https://pysznosci.pl/ewa-wachowicz-dodaje-do-plackow-ziemniaczanych-szklanka-wystarczy-by-byly-chrupiace-i-jeszcze-smaczniejsze,7074096940252064a
kategoria: rozrywka, 2024-09-23 10:12:03
Inne znaleziska:
16 Ewa Wachowicz nie dodaje śmietany ani jogurtu. Sięga po inny dodatek do mizerii
pysznosci.pl
Kto powiedział, że mizeria musi być ciężka i tłusta? Ewa Wachowicz udowadnia, że ten tradycyjny dodatek do obiadu może być lekki, orzeźwiający i pełen smaku. Jej przepis na mizerię to prawdziwa rewolucja w polskiej kuchni!
pysznosci.pl, 2024-08-09 15:58:03
2024-08-09 15:58:03
14 Zapomnij o śmietanie czy jogurcie. Ewa Wachowicz dodaje lepszy składnik
pysznosci.pl
Miłośnicy mizerii w tradycyjnym wydaniu mogą być wręcz zszokowani. A może nawet to już nie mizeria? Ewa Wachowicz przygotowuje te kultową sałatkę z ogórków bez nabiału. Jest pyszna, lekka, dietetyczna. I na pewno zaskakuje smakiem. Przepis jest prost...
pysznosci.pl, 2024-08-19 20:03:03
2024-08-19 20:03:03
17 Zamiast twarogu Ewa Wachowicz dodaje do pierogów inny ser. Jeden kęs i pokochałam ten smak
pysznosci.pl
Choć pierogi z twarogiem to jedne z moich ulubionych, wypróbowałam przepis Ewy Wachowicz. Restauratorka stawia na inne sery, które okazały się świetne do farszu. Umiejętnie łączy kuchnię polską i włoską. Efekt? Po prostu znakomity.
pysznosci.pl, 2024-08-20 18:50:01
2024-08-20 18:50:01
22 Dodaję do placków z cukinii. Nie chłoną tłuszczu i są chrupiące
pysznosci.pl
Chcesz, żeby placki z cukinii były chrupiące? Nic prostszego. Dzięki temu przepisowi pożegnasz raz na zawsze miękkie i sflaczałe placuszki.
pysznosci.pl, 2024-07-18 15:57:01
2024-07-18 15:57:01
23 Ścieram i dodaję do placków z cukinii. Dzieciaki nie mogą się ich nachwalić
smakosze.pl
Ten przepis na placki z cukinii sprawia, że stają się one dużo bardziej zwarte, a przy tym jedwabiste i kremowe. Jeden dodatek sprawia, że z przekąski stają się konkretnym posiłkiem. W dalszym ciągu pozostają jednak szybkie i łatwe w przygotowaniu.
smakosze.pl, 2024-08-05 20:53:06
2024-08-05 20:53:06
23 Nie dodaję mąki do placków z cukinii. Mam inny sposób, a wychodzą chrupiące
pysznosci.pl
Ulubiona potrawa z cukinii? Mało kto nie wymieni placków. Te z cukinii są delikatne, lekkie i pasują do wielu sosów. Przepisów na nie jest już bardzo dużo, da się je zrobić także bez mąki. Jak to możliwe? Kluczowa jest pewna czynność podczas przygoto...
pysznosci.pl, 2024-08-07 10:10:01
2024-08-07 10:10:01
18 Ścieram na tarce i dodaję do placków z cukinii. Wszyscy kręcili nosem, a teraz błagają o dokładki
smakosze.pl
Latem często przyrządzam placki z cukinii. Jednak teraz zmodyfikowałam nieco przepis i dodaję do niego składnik, który znakomicie wpływa na smak dania. Placki z cukinii są jeszcze lepsze niż zwykle i cieszą się dużym powodzeniem. 
smakosze.pl, 2024-08-18 02:22:06
2024-08-18 02:22:06
28 Wachowicz dodaje dokładnie łyżkę na słoik. Małosolne smakują jak marzenie
smakosze.pl
Poznaj przepis Ewy Wachowicz i ulepsz swoje ogórki małosolne. Jeden dodatek sprawi, że nabiorą wyjątkowego smaku. Wypróbuj ten sposób, a już nigdy nie przyrządzisz ich tradycyjną metodą. Smak trafi w gusta każdego. 
smakosze.pl, 2024-07-27 19:27:04
2024-07-27 19:27:04
17 Wachowicz dodaje do mizerii składnik, o jakim nikt by nie pomyślał. Co za pomysł
smakosze.pl
Mizeria najlepiej smakuje latem. Ta lubiana surówka z ogórków z dodatkiem śmietany wydaje się, że niczym nas już nie zaskoczy. Jednak mizeria Ewy Wachowicz zawiera składnik, który może budzić zdziwienie, ale jednocześnie dodaje pysznego smaku. 
smakosze.pl, 2024-08-02 08:20:02
2024-08-02 08:20:02
19 Nie uwierzysz, co Wachowicz dodaje do pomidorowej. Tak podkręca jej smak
smakosze.pl
Ewa Wachowicz jak mało kto zna się na tradycjach naszej kuchni. Nie znaczy to jednak, że nie zdarza jej się odejść od żelaznych kanonów. Tak jest w wypadku tej zupy pomidorowej, którą znajdujemy tu w zupełnie odmienionym obliczu.
smakosze.pl, 2024-09-03 20:13:03
2024-09-03 20:13:03