Zapomnij o zimnych nóżkach do galaretki. Do tradycyjnej galarety dodaję zupełnie inne mięso, a rodzina jest zachwycona. Przysmak z mojego przepisu smakuje jeszcze lepiej, a przygotowanie to pestka. Wypróbuj go, a już nigdy tego smakołyku nie przyrządzisz inaczej. 
Ilość odsłon: 13
źródło: https://smakosze.pl/zadne-nozki-100-razy-lepsza-galarete-robie-z-innego-miesa-podaje-ja-od-lat-moja-rodzina-pieje-z-zachwytu-mj-am-231024
kategoria: informacje, 2024-10-23 21:02:02
Inne znaleziska:
Żadne knedle ze śliwkami. Te serowe kluseczki smakują mi 100 razy lepiej
smakosze.pl
Makaron z truskawkami czy naleśniki to klasyczne dania na obiad na słodko. Nie każdy wie, że na taki obiad można przygotować także austriackie knedle, niekoniecznie ze śliwkami. Danie skradnie serca wszystkich łasuchów. Czytaj dalej, a dowiesz się, j...
smakosze.pl, 2024-09-19 11:05:04
2024-09-19 11:05:04
Już nie jarzynowa, natychmiast o niej zapomnij. Ta sałatka jest 100 razy lepsza
smakosze.pl
Sałatka jarzynowa od zawsze była hitem na polskich stołach. Jednak zdeklasowała ją sałatka, która rewelacyjnie wygląda i jeszcze lepiej smakuje. Każdy, kto jej spróbuje, poprosi o przepis. Receptura jest warta polecenia. 
smakosze.pl, 2024-09-14 20:10:03
2024-09-14 20:10:03
100 razy lepsza, niż klasyczna ogórkowa. Sekret tkwi w 1 dodatku
smakosze.pl
To nie zwykła zupa, to gęste i aromatyczne, pełne danie, które starczy za cały obiad. Główną rolę grają w niej ogórki kiszone, ale daleka jest od naszej ogórkowej. Próżno w niej też szukać ziemniaków, które zastąpiono innym wartościowym składnikiem....
smakosze.pl, 2024-11-05 07:29:02
2024-11-05 07:29:02
Żadne ciasta, żadne knedle. Najlepszy sposób na śliwki, to zrobić z nimi pierogi
smakosze.pl
Na ryneczkach zatrzęsienie śliwek jest takie, że szkoda ograniczać się tylko do ciast i knedli. Poznaj przepis i przygotuj z nich pierogi na słodko. Danie jest obłędnie dobre i co najważniejsze niezwykle smaczne. Wypróbuj sposób, a będziesz przyrządz...
smakosze.pl, 2024-08-23 08:24:03
2024-08-23 08:24:03
Żadne kluski śląskie, żadne kopytka. Z ugotowanych ziemniaków Strzelczyk robi prawdziwe cudo
smakosze.pl
Tomasz Strzelczyk zaproponował swój sposób na mączne danie z ugotowanych ziemniaków. To pyzy bez nadzienia. Są świetnym zamiennikiem klusek, które przeważnie przygotowujemy z podobnych składników.
smakosze.pl, 2024-09-25 11:01:03
2024-09-25 11:01:03
Żadne udka, żadne skrzydełka. Najlepszy i najzdrowszy rosół zrobisz na tym mięsie
smakosze.pl
Jakie mięso jest najlepsze na rosół? Większość osób robi go na udkach bądź skrzydełkach z dodatkiem wołowiny z kością. Ja jednak stawiam na przepis, który gwarantuje bajecznie tani rosół o wyjątkowych zdrowotnych właściwościach. Domyślasz się już, o...
smakosze.pl, 2024-11-02 23:02:18
2024-11-02 23:02:18
Sposób na tę turecką jajecznicę poznałem na wakacjach. Smakuje mi 100 razy bardziej, niż klasyczna
smakosze.pl
Są osoby, którym jajecznica z pomidorami nie mieści się w głowie. Jednak bardzo mało takich osób spotkamy w Turcji, gdzie są one nieodłącznym składnikiem tradycyjnej jajecznej potrawy. Oto menemen, czyli turecka jajecznica.
smakosze.pl, 2024-07-29 09:28:03
2024-07-29 09:28:03
Bułka tarta to nie wszystko. Ten patent na fasolkę szparagową jest 100 razy lepszy
smakosze.pl
Czy da się ulepszyć doskonałe? Ten przepis na fasolkę szparagową pokazuje że tak. To lekkie letnie warzywo zostało stworzone do takich właśnie sposobów podawania.
smakosze.pl, 2024-08-02 18:55:02
2024-08-02 18:55:02
Ogórki do obiadu podaję zawsze z tym sosem. Smakują mi 100 razy bardziej, niż mizeria
smakosze.pl
Jeśli lubisz mizerię, to poznaj przepis na ogórki z wybornym sosem. Robię go z aromatycznych i zdrowych składników. Ogórki w takim wydaniu kuszą smakiem i są dużo lepsze od tradycyjnej mizerii. 
smakosze.pl, 2024-08-05 17:28:03
2024-08-05 17:28:03
Ta zupa jest 100 razy smaczniejsza od jarzynowej. Gotuję ją od razu na 2 dni
smakosze.pl
W sierpniu cukinia to niekwestionowana królowa stołów. Wszyscy, którzy szukają urozmaicenia od leczo i faszerowanej, mogą spróbować tej świetnej cukiniowej zupy. Prawdziwy kawałek lata w garnku.
smakosze.pl, 2024-08-11 20:09:04
2024-08-11 20:09:04